Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Ο Χριστουγεννιάτικος τιμοκατάλογος σε ένα από τα μαγαζιά του – Πόσο κοστίζει «το κεφάλι»

13:04 - 19/12/2022

Το Goya Gastrobar είναι ένα εστιατόριο που σερβίρει γεύσεις από την Ιαπωνία και την Λατινική Αμερική. Ο Chef Αντώνης Κουρκούτας, executive sushi chef του Ithaki Restaurant, έχει αναλάβει να μυήσει τους επισκέπτες στην ιαπωνική και λατινοαμερικάνικη κουζίνα και κουλτούρα, με πιάτα που συνοδεύονται από ιδιαίτερα cocktails σε έναν φαντασμαγορικό χώρο στην Γλυφάδα… Διαβάστε περισσότερα στο […] Το άρθρο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Ο Χριστουγεννιάτικος τιμοκατάλογος σε ένα από τα μαγαζιά του – Πόσο κοστίζει «το κεφάλι» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Με το δεξί το νέο έτος για τους μισθωτούς

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό

Ολυμπιακός-Κηφισιά 1-1: «Φωτιά» στην κορυφή – Γκέλαραν στο τελευταίο ματς του 2025 οι ερυθρόλευκοι

Ματσάρα στο Αλεξάνδρειο – Πήρε το ντέρμπι με το Περιστέρι ο Άρης [βίντεο]

Η γελοιογραφία της ημέρας από τον Γιάννη Δερμεντζόγλου – Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2025

Κατάθεση ψυχής από την Εβελίνα Παπούλια: «Πληγώθηκα. Την περίοδο των “Δύο Ξένων” τρώγαμε πολύ “ξύλο”» [βίντεο]