Λάκης Γαβαλάς: «Θέλω πολύ νταούλι στην κηδεία μου»
10:26 - 21/12/2022
Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε μια ασυνήθιστη συνέντευξη στη Φωτεινή Ψυχίδου και το Breakfast@Star το πρωινό της Τετάρτης. Ο δημοφιλής σχεδιαστής […]
The post Λάκης Γαβαλάς: «Θέλω πολύ νταούλι στην κηδεία μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Λάκης Γαβαλάς περιγράφει την… κηδεία του
O δημοφιλής σχεδιαστής μόδας, Λάκης Γαβαλάς, αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Breakfast@Star το πρωινό της Τετάρτης , με ποιον τρόπο θα ήθελε, ιδανικά, να έρθει το τέλος του κόσμου και πώς οραματίζεται την κηδεία του.
Διαβάστε το στο thebest.grΛάκης Γαβαλάς: «Στην κηδεία μου θέλω color blocking»
Ο Λάκης Γαβαλάς προκάλεσε τις εντυπώσεις για μια ακόμα φορά με τα λεγόμενά του και έδωσε ιδέες για την… κηδεία του. Ο σχεδιαστής μόδας οραματίστηκε το δικό του τέλος αλλά και το τέλος του κόσμου. Ο ίδιος μιλώντας στο STAR ανέφερε χαρακτηριστικά: «θέλω πολύ νταούλι στην κηδεία μου! Το dress code εξαρτάται από ποιο θάνατο […]
Το άρθρο Λάκης Γαβαλάς: «Στην κηδεία μου θέλω color blocking» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΛάκης Γαβαλάς: «Θέλω πολύ νταούλι στην κηδεία μου»
Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε συνέντευξη στη Φωτεινή Ψυχίδου και το Breakfast@Star το πρωινό της Τετάρτης και όπως πάντα προκάλεσε αίσθηση με τα όσα δήλωσε.Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε συνέντευξη στη Φωτεινή Ψυχίδου και το Breakfast@Star το πρωινό της Τετάρτης και όπως πάντα προκάλεσε αίσθηση με τα όσα δήλωσε.Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας οραματίστηκε την…. κηδεία του ενώ αποκάλυψε με ποιον τρόπο θα ήθελε, ιδανικά, να έρθει το τέλος του κόσμου. Ο Λάκης Γαβαλάς ανέφερε χαρακτηριστικά πως «θέλω πολύ νταούλι στην […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr