ΒΙΝΤΕΟ - United Cup: «Σφράγισε» τη νίκη της Ελλάδας επί της Βουλγαρίας η Σάκκαρη

09:10 - 30/12/2022

ΒΙΝΤΕΟ - United Cup: «Σφράγισε» τη νίκη της Ελλάδας επί της Βουλγαρίας η Σάκκαρη 30/12/2022 Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε 2-0 σετ τη Βικτόρια Τόμοβα και χάρισε στην Ελλάδα την τρίτη νίκη κόντρα στη Βουλγαρία στο United Cup. Η Ελληνίδα τενίστρια πήρε τα δύο σετ με 6-3 και 6-2, σε 1 ώρα και 27 λεπτά. Η Ελλάδα έκανε το 1-0 στη βαθμολογία και θα παίξει κόντρα στο Βέλγιο στις 2 και 3 Ιανουαρίου για το ποια ομάδα θα πάει στον τελικό του Περθ, όπου θα αντιμετωπίσει μία από τις Γαλλία, Κροατία ή Αργεντινή. Δείτε εδώ τα highlights του αγώνα της Σάκκαρη.

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσιτσιπάς και Σάκκαρη σφράγισαν τη νίκη της Ελλάδας επί της Βουλγαρίας

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη αποτελούν εγγύηση για την ελληνική ομάδα στο United Cup, με τους κορυφαίους τενίστες να “καθαρίζουν” για τη γαλανόλευκη. Μετά τις νίκες των Τσιτσιπά και Παπαμιχαήλ, ήρθε η Μαρία Σάκκαρη να επικρατήσει με 6-3, 6-2 της Βουλγάρας και Νο90 του κόσμου Βικτορίγια Τόμοβα μετά από 88 λεπτά σφραγίζοντας έτσι ... Περισσότερα To άρθρο Τσιτσιπάς και Σάκκαρη σφράγισαν τη νίκη της Ελλάδας επί της Βουλγαρίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

United Cup: Σάκκαρη και Τσιτσιπάς σφράγισαν τη νίκη επί της Βουλγαρίας στο μικτό

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησαν στο μικτό των Τοπάλοβα και Αντρέεβ διαμορφώνοντας το τελικό 4-1 για την Ελλάδα απέναντι στη Βουλγαρία.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Ανετη νίκη της Ελλάδας με 4-1 επί της Βουλγαρίας

Η Ελλάδα δεν δυσκολεύτηκε να κάψει την αντίσταση της Βουλγαρίας στο United Cup και επικράτησε με 4-1. Η Μαρία Σάκκαρη κρατούσε στις τύχες της τη νίκη και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»