Μοσχαράκι στιφάδο με αποξηραμένα φρούτα

10:52 - 30/12/2022

Υλικά 1,5 κιλό μοσχαρίσιο κρέας, κομμένο σε ατομικές μερίδες 600 γρ. πράσα, κομμένα σε ροδέλες 2 μεγάλα καρότα, κομμένα σε φέτες 2/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ 2 κ. σ. σάλτσα σόγιας 250 γρ. ζεστό νερό (1 φλιτζάνι) 16 αποξηραμένα δαμάσκηνα (χωρίς κουκούτσι) 16 αποξηραμένα βερίκοκα (χωρίς κουκούτσι) 16 αμύγδαλα (χωρίς φλούδα) Χυμό από 2 λεμόνια Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση Πλύνετε καλά το μοσχαράκι και σκουπίστε το με χαρτί κουζίνας (είναι σημαντικό να στεγνώσει καλά το κρέας, για να ροδίσει καλά). Ζεστάνετε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα, προσθέστε το κρέας (σε δόσεις) και σοτάρετέ το μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Όταν είναι έτοιμο, το βγάζετε με τρυ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!