Μοσχαράκι στιφάδο με αποξηραμένα φρούτα
10:52 - 30/12/2022
Υλικά 1,5 κιλό μοσχαρίσιο κρέας, κομμένο σε ατομικές μερίδες 600 γρ. πράσα, κομμένα σε ροδέλες 2 μεγάλα καρότα, κομμένα σε φέτες 2/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ 2 κ. σ. σάλτσα σόγιας 250 γρ. ζεστό νερό (1 φλιτζάνι) 16 αποξηραμένα δαμάσκηνα (χωρίς κουκούτσι) 16 αποξηραμένα βερίκοκα (χωρίς κουκούτσι) 16 αμύγδαλα (χωρίς φλούδα) Χυμό από 2 λεμόνια Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση Πλύνετε καλά το μοσχαράκι και σκουπίστε το με χαρτί κουζίνας (είναι σημαντικό να στεγνώσει καλά το κρέας, για να ροδίσει καλά). Ζεστάνετε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα, προσθέστε το κρέας (σε δόσεις) και σοτάρετέ το μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Όταν είναι έτοιμο, το βγάζετε με τρυ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr