Ευχές εν πλω από τον υπουργό Ναυτιλίας στην αλλαγή του χρόνου

09:56 - 01/01/2023

Ευχές για το νέος έτος σε πλοιάρχους και πληρώματα πλοίων και σκαφών του λιμενικού σώματος εν πλω, απέστειλε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης μαζί με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχο Γεώργιο Αλεξανδράκη. Επικοινωνώντας μαζί τους από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής ... Περισσότερα To άρθρο Ευχές εν πλω από τον υπουργό Ναυτιλίας στην αλλαγή του χρόνου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φοινικούντα: Ξεσπά η ανιψιά του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ – «Ο ξάδερφός μου μετά την διπλή δολοφονία ένιωθε βασιλιάς»

Μυστακίδης: «Χαίρομαι που μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ, πάντα ήταν στην καρδιά μου»

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγορεί για «προδοσία» τα ΜΜΕ που ασχολούνται με την υγεία του: «Κανείς δεν εργάζεται όπως εγώ»

ΕΤΑΔ για Ακτή Βουλιαγμένης: Κατατέθηκαν 4 δεσμευτικές προσφορές για μακροχρόνια μίσθωση

Ένταση και φωνές στη σύσκεψη για τους αγρότες στην Πειραιώς – «Υπάρχει σχέδιο και στρατηγική αρκεί να έρθουν οι αγρότες»

Παναθηναϊκός: Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή για το παιχνίδι του Europa League με τη Βικτόρια Πλζεν