Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το on air τηλεφώνημα στην Καινούργιου – «Έπαθα σοκ όταν είδα το υπερηχογράφημα του μωρού μου»
12:38 - 05/01/2023
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη μετρούν αντίστροφα για τη γέννηση του γιου τους! Μάλιστα
To άρθρο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το on air τηλεφώνημα στην Καινούργιου – «Έπαθα σοκ όταν είδα το υπερηχογράφημα του μωρού μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Έπαθα σοκ όταν είδα το υπερηχογράφημα του μωρού μου»
«Είναι πολύ όμορφο μωρό» είπε για το στιγμιότυπο από τον υπέρηχο της Ιωάννας Τούνη που μοιράστηκε στα social media
Διαβάστε το στο Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Έπαθα σοκ όταν είδα το υπερηχογράφημα του μωρού μου»
Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη καθώς μετρούν αντίστροφα για τη γέννηση του γιου τους! Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες η Ιωάννα Τούνη, επισκέφτηκε τον γυναικολόγο της για υπέρηχο και μές από τον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram, μας έδειξε το πρόσωπο του αγέννητου βρέφους. Το θέμα σχολιάστηκε στην […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΔημήτρης Αλεξάνδρου: «Έπαθα σοκ με το υπερηχογράφημα. Μου έπεσε το κινητό από το χέρι»
Αντίστροφα μετρούν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για να υποδεχτούν στον κόσμο τον γιο τους, με τον μελλοντικό πατέρα να δηλώνει: «Έπαθα σοκ με το υπερηχογράφημα». H φίλη της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα Πάσαρη, βρέθηκε χθες μαζί της στον γυναικολόγο και δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από το υπερηχογράφημα. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας αναδημοσίευσε το […]
The post Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Έπαθα σοκ με το υπερηχογράφημα. Μου έπεσε το κινητό από το χέρι» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr