Σωτήρης Καλυβάτσης για Παπαγιάννη – Παυλίδου: «Δεν χωρούσε στο κεφάλι μου να γίνεται αυτό»
15:40 - 05/01/2023
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης ήταν καλεσμένος στο Ποιος είναι πρωνιάτικα με την Μπέττυ Μαγγίρα και μίλησε για την κατάθεση που έδωσε […]
The post Σωτήρης Καλυβάτσης για Παπαγιάννη – Παυλίδου: «Δεν χωρούσε στο κεφάλι μου να γίνεται αυτό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καλυβάτσης για Παπαγιάννη – Παυλίδου: Δεν έχω βαριά καρδιά μετά την κατάθεσή μου
«Αφού είδα κι άκουσα αυτό που άκουσα, δεν είχα να πω κάτι άλλο» συμπλήρωσε ο ηθοποιός
Διαβάστε το στο Σωτήρης Καλυβάτσης για Παπαγιάννη – Παυλίδου: Το δικαστήριο ήταν πολύ ψυχοφθόρο και δυσάρεστο
“Αφού είδα κι άκουσα αυτό που άκουσα, δεν είχα να πω κάτι άλλο για να έχω βαριά καρδιά ας πούμε” δήλωσε ο Σωτήρης Καλυβάτσης Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε στο Ποιος είναι πρωινιάτικα με την Μπέττυ Μαγγίρα για την υπόθεση του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου. “Δεν είναι ευχάριστο πράγμα να συμβαίνουν αυτά. Δεν χωρούσε ... Περισσότερα
To άρθρο Σωτήρης Καλυβάτσης για Παπαγιάννη – Παυλίδου: Το δικαστήριο ήταν πολύ ψυχοφθόρο και δυσάρεστο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Σωτήρης Καλυβάτσης για Παπαγιάννη – Παυλίδου: «Δεν χωρούσε στο κεφάλι μου»
Για την δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη Σοφία Παυλίδου και στον Μάνο Παπαγιάννη μίλησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης
To άρθρο Σωτήρης Καλυβάτσης για Παπαγιάννη – Παυλίδου: «Δεν χωρούσε στο κεφάλι μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣωτήρης Καλυβάτσης για Παπαγιάννη – Παυλίδου: «Όλο αυτό ήταν πολύ ψυχοφθόρο και δυσάρεστο»
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κατάθεση που έδωσε στην υπόθεση του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου.
Διαβάστε το στο neolaia.grΚαλυβάτσης για Παπαγιάννη - Παυλίδου: "Δεν χωρούσε στο κεφάλι μου να γίνεται αυτό"
"Το δικαστήριο κι όλο αυτό ήταν πολύ ψυχοφθόρο και δυσάρεστο"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr