Μπορεί να ανέβει και στο Νο2 της Παγκόσμιας κατάταξης ο Τσιτσιπάς
18:28 - 05/01/2023
Μπορεί να ανέβει και στο Νο2 της Παγκόσμιας κατάταξης ο Τσιτσιπάς
05/01/2023
Το τέλος του 2022 βρήκε τον Στέφανο Τσιτσιπά στην τέταρτη θέση της Παγκόσμιας κατάταξης έχοντας μικρή διαφορά τόσο από τον Κάσπερ Ρουντ όσο και από τον Ραφαέλ Ναδάλ.
Ο πρόωρος αποκλεισμός τόσο της Ισπανίας όσο και την Νορβηγίας από το United Cup επιτρέπουν στον Έλληνα τενίστα να τους προσπεράσει αμφότερους.
Πώς μπορεί να συμβεί αυτό; Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την πορεία του μέχρι τώρα στο τουρνουά έχει πάρει +60 βαθμούς σε σχέση με εκείνους που είχε να υπερασπιστεί.
Αν το πρωί του Σαββάτου επικρατήσει του Ματέο Μπερετίνι τότε θα πάρει άλλους 105, θα ανέβει στους 5725 και θα προσπε
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπήκε να κλέψει και πήρε και τις άδειες του καταστήματος
Έχοντας στο χέρι έναν μικρό φακό και φορώντας λευκό φούτερ με κουκούλα, ο δράστης έψαξε επιμελώς τα ντουλάπια του καταστήματος
Διαβάστε το στο tanea.gr