Ελεονώρα Μελέτη: «Αγχώνομαι μήπως κάποιος πίστευε ότι επειδή κάνω τηλεόραση, έχω κοιμηθεί με κάποιον σε καίρια θέση»
09:40 - 06/01/2023
Με αφορμή τη δήλωση της Γιούλης Ηλιοπούλου στο Mega Καλημέρα ότι «όλη μου η ζωή ήταν
To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: «Αγχώνομαι μήπως κάποιος πίστευε ότι επειδή κάνω τηλεόραση, έχω κοιμηθεί με κάποιον σε καίρια θέση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελεονώρα Μελέτη: «Το μεγάλο μου άγχος είναι μήπως πίστευαν ότι έχω κοιμηθεί με κάποιον σε καίρια θέση»
Με αφορμή τη δήλωση της Γιούλης Ηλιοπούλου ότι “όλη μου η ζωή είναι μια σεξουαλική παρενόχληση”, η Ελεονώρα Μελέτη προχώρησε στη δική της εξομολόγηση on air.Με αφορμή τη δήλωση της Γιούλης Ηλιοπούλου ότι “όλη μου η ζωή είναι μια σεξουαλική παρενόχληση”, η Ελεονώρα Μελέτη προχώρησε στη δική της εξομολόγηση on air.«Πέφτετε από τα σύννεφα που το ακούτε αυτό; Γιατί η Γιούλη Ηλιοπούλου δούλευε σε μία περίοδο στην τηλεόραση και στο θέατρο που λίγο πολύ, όταν κάποιος γνωστοποιούσε στην οικογένειά του […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕλεονώρα Μελέτη: «Το μεγάλο μου άγχος είναι μήπως κάποιος πίστευε ότι έχω κοιμηθεί με κάποιον σε καίρια θέση»
Με αφορμή τη δήλωση της Γιούλης Ηλιοπούλου ότι “όλη μου η ζωή είναι μια σεξουαλική παρενόχληση”, η Ελεονώρα Μελέτη προχώρησε […]
The post Ελεονώρα Μελέτη: «Το μεγάλο μου άγχος είναι μήπως κάποιος πίστευε ότι έχω κοιμηθεί με κάποιον σε καίρια θέση» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΕλεονώρα Μελέτη: «Το μεγάλο μου άγχος είναι μήπως πίστευαν ότι έχω κοιμηθεί με κάποιον σε καίρια θέση»
«Παιδιά, μην με κοιτάτε σαν να είστε ροφοί, δεν το έχετε ξανακούσει ποτέ;»
Διαβάστε το στο news.grΕλεονώρα Μελέτη: "Το μεγάλο μου άγχος είναι μήπως πίστευαν ότι έχω κοιμηθεί με κάποιον σε καίρια θέση"
"Παιδιά, μην με κοιτάτε σαν να είστε ροφοί, δεν το έχετε ξανακούσει ποτέ;"
Διαβάστε το στο patrasevents.grEλεονώρα Μελέτη: «Το μεγάλο μου άγχος είναι, μήπως κάποιος πίστευε ότι έχω κοιμηθεί με κάποιον σε καίρια θέση»
Μια εξομολόγηση έκανε η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» την Πέμπτη. Με αφορμή τις δηλώσεις της Γιούλης Ηλιοπούλου, η οποία είπε ότι όλη της η ζωή είναι μια σεξουαλική παρενόχληση, η Ελεονώρα Μελέτη προχώρησε στη δική της εξομολόγηση στον αέρα του «Mega Καλημέρα», αφήνοντάς τους όλους άφωνους. «Πέφτετε από τα σύννεφα που […]
The post Eλεονώρα Μελέτη: «Το μεγάλο μου άγχος είναι, μήπως κάποιος πίστευε ότι έχω κοιμηθεί με κάποιον σε καίρια θέση» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr