Ιωάννα Τούνη:Όποιος μου ξαναπεί ότι «η εγκυμοσύνη είναι η ομορφότερη περίοδος της ζωής μου» θα τον κλωτσήσω
17:00 - 06/01/2023
H Ιωάννα Τούνη που έχει μπει πλέον στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της πολλές φορές έχει αναφερθεί με χιουμοριστικό τρόπο στην ταλαιπωρία που περνάει μέχρι να γεννήσει. Σήμερα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο μίλησε για τις χειρότερες στιγμές στην εγκυμοσύνη της, συγκεκριμένα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τις χειρότερες κράμπες στον κόσμο, τρίχες σε μέρη του σώματος που δεν είχα ποτέ, τρομερή αναγούλα και εμετούς κάθε πρωί». Στη λεζάντα της ανάρτησης της μάλιστα έγραψε: «Όποιος μου ξαναπεί ότι η εγκυμοσύνη “είναι η ομορφότερη περίοδος της ζωής μου” θα τον κλωτσήσω».
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Το… ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη: «Όποιος μου ξαναπεί ότι η εγκυμοσύνη είναι η ομορφότερη περίοδος της ζωής μου θα τον κλωτσήσω»
Στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της έχει μπει η Ιωάννα Τούνη, η οποία μέσα από τα social media έχει αναφερθεί με χιουμοριστικό τρόπο στην ταλαιπωρία που περνάει μέχρι να γεννήσει.Στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της έχει μπει η Ιωάννα Τούνη, η οποία μέσα από τα social media έχει αναφερθεί με χιουμοριστικό τρόπο στην ταλαιπωρία που περνάει μέχρι να γεννήσει.Σήμερα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο μίλησε για τις δύσκολες στιγμές στην εγκυμοσύνη της. «Τις χειρότερες κράμπες στον κόσμο, τρίχες σε μέρη του σώματος που δεν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΙωάννα Τούνη: «Όποιος μου ξαναπεί ότι η εγκυμοσύνη “είναι η ομορφότερη περίοδος της ζωής μου” θα τον κλωτσήσω»
Η Ιωάννα Τούνη μετράει αντίστροφα για την ημέρα που θα γεννήσει, ωστόσο αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της, όπως έχει αναφέρει κατά καιρούς. Σε πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, η instagrammer ανέφερε: «Τις χειρότερες κράμπες στον κόσμο, τρίχες σε μέρη του σώματος που δεν είχα ποτέ, τρομερή αναγούλα και εμετούς […]
Διαβάστε το στο irafina.grΙωάννα Τούνη: «Όποιος μου ξαναπεί ότι η εγκυμοσύνη είναι η ομορφότερη περίοδος της ζωής μου, θα τον κλωτσήσω»
Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Λίγα 24ωρα έχουν μείνει, μέχρι την ημέρα που η οικογένειά τους θα μεγαλώσει και θα υποδεχτούν τον γιο τους. Μέχρι τότε, η Ιωάννα Τούνη, η οποία βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη έχοντας επιλέξει να γεννήσει εκεί, περνά τον χρόνο τη κάνοντας δουλειές στο σπίτι και […]
Διαβάστε το στο dete.grΙωάννα Τούνη: "Όποιος μου ξαναπεί ότι η εγκυμοσύνη “είναι η ομορφότερη περίοδος της ζωής μου” θα τον κλωτσήσω"
Η instagrammer είπε πως αντιμετωπίζει δυσκολίες
Διαβάστε το στο patrasevents.grΙωάννα Τούνη:Όποιος μου ξαναπεί ότι «η εγκυμοσύνη είναι η ομορφότερη περίοδος της ζωής μου» θα τον κλωτσήσω
HΙωάννα Τούνη που έχει μπει πλέον στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της πολλές φορές έχει αναφερθεί με χιουμοριστικό τρόπο στην ταλαιπωρία που περνάει μέχρι να γεννήσει. Σήμερα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο μίλησε για τις χειρότερες στιγμές στην εγκυμοσύνη της, συγκεκριμένα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τις χειρότερες κράμπες στον κόσμο, τρίχες σε μέρη του σώματος που δεν […]
The post Ιωάννα Τούνη:Όποιος μου ξαναπεί ότι «η εγκυμοσύνη είναι η ομορφότερη περίοδος της ζωής μου» θα τον κλωτσήσω appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr