Ο Νίκος Μουτσινάς ξεκαθαρίζει: «Επειδή το έχω χρεωθεί αυτό… εγώ ζήτησα να σταματήσει το Nick O’Clock»

17:36 - 06/01/2023

Στο Nick O’Clock και το πρόωρο τέλος που είχε το βραδινό show του στον Alpha το 2014 αναφέρθηκε ο Νίκος […] The post Ο Νίκος Μουτσινάς ξεκαθαρίζει: «Επειδή το έχω χρεωθεί αυτό… εγώ ζήτησα να σταματήσει το Nick O’Clock» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μουτσινάς: Επειδή το έχω χρεωθεί αυτό, εγώ ζήτησα να σταματήσει το Nick O’Clock

Στο Nick O’Clock και το πρόωρο τέλος που είχε το βραδινό show του στον Alpha το 2014 αναφέρθηκε ο Νίκος Μουτσινάς. Με αφορμή ένα απόσπασμα από την εκπομπή Super Κατερίνα στη στήλη «Χρυσή Τηλεόραση», ο παρουσιαστής θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από το late-night show που είχε ρίξει αυλαία νωρίτερα από το προγραμματισμένο και χαρακτηρίστηκε από τους τηλεκριτικούς ως μία «αποτυχία» στο ενεργητικό του. «Για το Nick O’Clock, για να τα βάλουμε και σε μια σειρά… ήταν πάρα πολύ ωραίο. Δεν πήγαινε τόσο χάλια, επειδή το έχω χρεωθεί… ζήτησα εγώ από το κανάλι να σταματήσει. Δηλαδή τους είπα: μπορώ να σταματήσω; Απλό» είπε στην αρχή της τοποθέτησής του ο Νίκος Μουτσινάς. «Έχει σημασία ότι παλιά

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο