Τάσος Ιορδανίδης: «Τότε η Θάλεια με είχε απειλήσει μέχρι και με διαζύγιο»

18:26 - 07/01/2023

Ο Τάσος Ιορδανίδης συνάντησε την Τζένη Θεωνά, το απόγευμα του Σαββάτου, στην εκπομπή Μαμα-δες της ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος […] The post Τάσος Ιορδανίδης: «Τότε η Θάλεια με είχε απειλήσει μέχρι και με διαζύγιο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάσος Ιορδανίδης για Θάλεια Ματίκα: Όταν της είπα «έχουμε πάρει το θέατρο» με απείλησε με διαζύγιο

«Μου έλεγε "όχι, δεν θα ξαναμπείς στη διαδικασία παραγωγής"» δήλωσε ο ηθοποιός - Δείτε βίντεο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Τάσος Ιορδανίδης: Όταν η Θάλεια Ματίκα τον απείλησε με διαζύγιο

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ2 βρέθηκε ο ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος μίλησε για τη σχέση με τη σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα, αλλά και την «απειλή» που δέχθηκε πριν αναλάβει το θέατρο Άλφα. Ο Τάσος Ιορδανίδης είπε για τη Θάλεια Ματίκα, πως «η Θάλεια πολλές φορές μου έχει δώσει ένα σπρώξιμο για να πάρω ... Περισσότερα To άρθρο Τάσος Ιορδανίδης: Όταν η Θάλεια Ματίκα τον απείλησε με διαζύγιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τάσος Ιορδανίδης: Τότε η Θάλεια Ματίκα με είχε απειλήσει μέχρι και με διαζύγιο

Ο Τάσος Ιορδανίδης συνάντησε την Τζένη Θεωνά, το απόγευμα του Σαββάτου, στην εκπομπή Μαμα-δες της ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε από καρδιάς στην περίοδο που αντιμετώπισε οικονομικές δυσκολίες, την σταθερή στήριξη της συζύγου του, Θάλειας Ματίκα αλλά και την «απειλή» που δέχθηκε πριν αναλάβει το θέατρο Άλφα. Ειδικότερα, ο Τάσος Ιορδανίδης εξομολογήθηκε πως «η Θάλεια πολλές φορές μου έχει δώσει ένα σπρώξιμο για να πάρω φόρα και πολλές φορές έχει βάλει χαλινάρι για να με συγκρατήσει και πολλές φορές έχει γκρινιάξει και πολλές φορές έχουμε διαφωνήσει. Πολλές φορές, φυσικά, έχω κάνει και του κεφαλιού μου πίσω από την πλάτη της και άλλες φορές έχει βγει σε καλό το ρίσ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τάσος Ιορδανίδης: «Τότε η Θάλεια με είχε απειλήσει μέχρι και με διαζύγιο»

Ο Τάσος Ιορδανίδης συνάντησε την Τζένη Θεωνά, το απόγευμα του Σαββάτου, στην εκπομπή Μαμα-δες της ΕΡΤ2.Ο Τάσος Ιορδανίδης συνάντησε την Τζένη Θεωνά, το απόγευμα του Σαββάτου, στην εκπομπή Μαμα-δες της ΕΡΤ2.Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε από καρδιάς στην περίοδο που αντιμετώπισε οικονομικές δυσκολίες, την σταθερή στήριξη της συζύγου του, Θάλειας Ματίκα αλλά και την «απειλή» που δέχθηκε πριν αναλάβει το θέατρο Άλφα. Ειδικότερα, ο Τάσος Ιορδανίδης εξομολογήθηκε πως […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τάσος Ιορδανίδης: «Η Θάλεια δεν ήθελε με τίποτα, με είχε απειλήσει με διαζύγιο»

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα είναι παντρεμένοι εδώ και 11 χρόνια, ωστόσο ο ηθοποιός αποκάλυψε τον λόγο που την έκανε να τον απειλήσει με διαζύγιο. Αφορμή όπως εξήγησε ήταν το γεγονός ότι ο Τάσος Ιορδανίδης μπήκε ξανά στη διαδικασία της παραγωγής κάτι που στο παρελθόν τους είχε οδηγήσει σε οικονομική καταστροφή. «Η Θάλεια […] The post Τάσος Ιορδανίδης: «Η Θάλεια δεν ήθελε με τίποτα, με είχε απειλήσει με διαζύγιο» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»