Τατιάνα Στεφανίδου: «Φόνισσες, βιαστές, παιδοβιαστές δεν υποστηρίζουμε και δεν τους βρίσκουμε και δικηγόρους»
15:34 - 09/01/2023
Με αφορμή το ξέσπασμα που είχε ο Αλέξης Κούγιας έξω από τα δικαστήρια κατά δημοσιογράφων και εκπομπών, σχετικά με την […]
The post Τατιάνα Στεφανίδου: «Φόνισσες, βιαστές, παιδοβιαστές δεν υποστηρίζουμε και δεν τους βρίσκουμε και δικηγόρους» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τατιάνα Στεφανίδου για Αλέξη Κούγια και υπόθεση Πισπιρίγκου: Φόνισσες, βιαστές και παιδοβιαστές δεν υποστηρίζουμε
Μετά το ξέσπασμα του Αλέξη Κούγια έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο κατά των δημοσιογράφων αναφορικά για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η Τατιάνα Στεφανίδου απάντησε μέσω της εκπομπής της, “T-live”, στο γνωστό ποινικολόγο. «Θέλω να κάνω μία μικρή επισήμανση, απευθυνόμενη στα όσα είπε ο κύριος Κούγιας και όσα με αφορούν: θέλω να υποσχεθώ και ... Περισσότερα
To άρθρο Τατιάνα Στεφανίδου για Αλέξη Κούγια και υπόθεση Πισπιρίγκου: Φόνισσες, βιαστές και παιδοβιαστές δεν υποστηρίζουμε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΣτεφανίδου προς Κούγια: «Φόνισσες, βιαστές, παιδοβιαστές δεν τους υποστηρίζουμε»
Έξω από το δικαστήριο όπου εκδικάζεται η υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου βρέθηκε ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας όπου εξαπέλυσε επίθεση κατά συγκεκριμένων εκπομπών και δημοσιογράφων. Συγκεκριμένα, ο ποινικολόγος πέταξε τα βέλη του κατά της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και της Ζήνας Κουτσελίνη, αλλά και της εκπομπής «T-Live» και της Τατιάνας Στεφανίδου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Alpha, το μεσημέρι της ίδιας μέρας, δεν δίστασε να του απαντήσει από τον τηλεοπτικό αέρα. Συγκεκριμένα, η Τατιάνα Στεφανίδου απάντησε στον Αλέξη Κούγια πως: «Θέλω να κάνω μία μικρή επισήμανση, απευθυνόμενη στα όσα είπε ο κύριος Κούγιας και όσα με αφορούν: θέλω να υποσχεθώ και στον κύριο Κούγια και στον
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΥπόθεση Πισπιρίγκου: Έξω φρενών η Στεφανίδου με τον Κούγια – «Φόνισσες, βιαστές και παιδοβιαστές δεν υποστηρίζουμε» [βίντεο]
Υπόθεση Πισπιρίγκου: Μετά το ξέσπασμα του Αλέξη Κούγια έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο κατά των δημοσιογράφων αναφορικά για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η Τατιάνα Στεφανίδου απάντησε μέσω της εκπομπής της, «T-live», στο γνωστό ποινικολόγο. «Θέλω να κάνω μία μικρή επισήμανση, απευθυνόμενη στα όσα είπε ο κύριος Κούγιας και όσα με αφορούν: θέλω να […]
Το άρθρο Υπόθεση Πισπιρίγκου: Έξω φρενών η Στεφανίδου με τον Κούγια – «Φόνισσες, βιαστές και παιδοβιαστές δεν υποστηρίζουμε» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΞέσπασε on air η Στεφανίδου: «Δεν υποστηρίζουμε φόνισσες και παιδοβιαστές και δεν τους βρίσκουμε δικηγόρους»
Με αφορμή το σημερινό ξέσπασμα του Αλέξη Κούγιας έξω από τα δικαστήρια κατά δημοσιογράφων και εκπομπών, σχετικά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η Τατιάνα Στεφανίδου έδωσε on air την απάντησή της μέσα από την εκπομπή της.
Με αφορμή το σημερινό ξέσπασμα του Αλέξη Κούγιας έξω από τα δικαστήρια κατά δημοσιογράφων και εκπομπών, σχετικά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η Τατιάνα Στεφανίδου έδωσε on air την απάντησή της μέσα από την εκπομπή της. Η Τατιάνα Στεφανίδου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω να κάνω μία μικρή επισήμανση, απευθυνόμενη στα όσα είπε ο κύριος Κούγιας […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤατιάνα Στεφανίδου: «Φόνισσες, βιαστές, παιδοβιαστές δεν υποστηρίζουμε και δεν τους βρίσκουμε και δικηγόρους»
Μετά το ξέσπασμα του Αλέξη Κούγια έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο κατά των δημοσιογράφων αναφορικά
To άρθρο Τατιάνα Στεφανίδου: «Φόνισσες, βιαστές, παιδοβιαστές δεν υποστηρίζουμε και δεν τους βρίσκουμε και δικηγόρους» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΥπόθεση Πισπιρίγκου: Τατιάνα Στεφανίδου για Αλέξη Κούγια – «Φόνισσες, βιαστές, παιδοβιαστές δεν υποστηρίζουμε και δεν τους βρίσκουμε και δικηγόρους»
Μετά το ξέσπασμα του Αλέξη Κούγια έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο κατά των δημοσιογράφων αναφορικά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η Τατιάνα Στεφανίδου έδωσε τη δική της απάντηση στο T-live. «Θέλω να κάνω μία μικρή επισήμανση, απευθυνόμενη στα όσα είπε ο κύριος Κούγιας και όσα με αφορούν: θέλω να υποσχεθώ και στον κύριο […]
Διαβάστε το στο irafina.grΤατιάνα Στεφανίδου: “Φόνισσες, βιαστές, παιδοβιαστές δεν υποστηρίζουμε”
Με αφορμή όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας μετά τη διακοπή της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου, η Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε: “Θέλω να κάνω μία μικρή επισήμανση, απευθυνόμενη στα όσα είπε ο κύριος Κούγιας και όσα με αφορούν… Θέλω να υποσχεθώ και στον κύριο Κούγια και […]
Διαβάστε το στο dete.gr