«Λύγισε» η Κατερίνα Καινούργιου: «Τόσο κακό είναι να λέει μία γυναίκα όταν κοντεύει τα 40 ότι θέλει να κάνει παιδί;»
12:50 - 11/01/2023
Η Ιωάννα Τούνη γέννησε το πρώτο της παιδί και η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει
To άρθρο «Λύγισε» η Κατερίνα Καινούργιου: «Τόσο κακό είναι να λέει μία γυναίκα όταν κοντεύει τα 40 ότι θέλει να κάνει παιδί;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου: «Τόσο κακό είναι να λέει μία γυναίκα όταν κοντεύει τα 40 ότι θέλει να κάνει παιδί;»
«Το θεωρείτε κακό;» πρόσθεσε η παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο Κατερίνα Καινούργιου: «Τόσο κακό είναι να λέει μία γυναίκα ότι θέλει να κάνει παιδί;»
«Λύγισε» on air η παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο Δάκρυσε στον αέρα η Κατερίνα Καινούργιου: Τόσο κακό είναι να λέει μία γυναίκα όταν κοντεύει τα 40 ότι θέλει να κάνει παιδί;
Δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τη γέννηση του παιδιού της Ιωάννας Τούνη και την επιθυμία της ίδιας για ένα παιδί. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Γρηγόρης Γκουντάρας ευχήθηκε στην παρουσιάστρια να ζήσει το θαύμα της μητρότητας, με την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπάει σε δάκρυα. «Μέσα από την καρδιά μου, στο εύχομαι ειλικρινά γιατί καταλαβαίνω και αυτό είναι η αλήθεια σου πόσο πολύ το θέλεις. Αυτό το παιδάκι θα είναι τρισευτυχισμένο και θα μεγαλώσει σωστά. Με το καλό ο Θεός να στο φέρει. Πολλές φορές το παρεξηγούν που το λες, αλλά εγώ που σε γνωρίζω από κοντά ξέρω πόσο πολύ το θέλεις» είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Η Κατερί
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΦανερά φορτισμένη η Κατερίνα Καινούργιου: «Τόσο κακό είναι να λέει μία γυναίκα ότι θέλει να κάνει παιδί;»
Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή της, με αφορμή την προβολή ενός βίντεο για τον νεογέννητο γιο της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, θέλησε να στείλει τις ευχές της στην καλή της φίλη, Πολίνα Νιάρχου, που γέννησε και εκείνη πρόσφατα το μωράκι της. Όπως ήταν αναμενόμενο η Κατερίνα Καινούργιου συγκινήθηκε και […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΚατερίνα Καινούργιου: «Τόσο κακό είναι να λέει μία γυναίκα όταν κοντεύει τα 40, ότι θέλει να κάνει παιδί;»
Ξέσπασε η παρουσιάστρια για την κριτική που δέχεται για την ηλικία της
Διαβάστε το στο news.gr