Λάκης Γαβαλάς: «Δεν είχα δει ποτέ όρθια την Κατερίνα Καραβάτου»

13:38 - 11/01/2023

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για το My […] The post Λάκης Γαβαλάς: «Δεν είχα δει ποτέ όρθια την Κατερίνα Καραβάτου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάκης Γαβαλάς: «Κάτι θα ξέρει το κανάλι, που δεν ξέρω εγώ, για να επέλεξε την Κατερίνα Καραβάτου»

«Δεν θα είμαι στο My Style Rocks γιατί ζητάω ένα κλίμα πολύ πιο αξιοπρεπές από αυτό» επισήμανε ο σχεδιαστής μόδας 

Διαβάστε το στο

Λάκης Γαβαλάς: «Δεν είχα δει ποτέ όρθια την Κατερίνα Καραβάτου»

«Δεν θα είμαι στο My Style Rocks γιατί ζητάω ένα κλίμα πολύ πιο αξιοπρεπές από αυτό που θα έπρεπε να υπάρχει. Δεν θα μπορούσα να ασχοληθώ με κάτι άλλο τις Παρασκευές και τα Σάββατα μου πέρα από τις σχολές που διδάσκω. Η οικονομική πρόταση ήταν καλή, άλλωστε τους φέρνω πάρα πολλά προϊόντα», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς. «Δεν θα είμαι στο My Style Rocks γιατί ζητάω ένα κλίμα πολύ πιο αξιοπρεπές από αυτό που θα έπρεπε να υπάρχει. Δεν θα μπορούσα να ασχοληθώ με κάτι άλλο τις Παρασκευές και τα Σάββατα μου πέρα από τις σχολές που διδάσκω. Η οικονομική πρόταση ήταν καλή, άλλωστε τους φέρνω πάρα πολλά προϊόντα», είπε αρχικά ο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Λάκης Γαβαλάς: "Δεν είχα δει ποτέ όρθια την Κατερίνα Καραβάτου"

"Νομίζω ότι οι άνθρωποι του Acun ήθελαν να έχουν δύο άτομα από το GNTM οπωσδήποτε. Δεν τους ενδιέφερε ποιους"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο