Η Ελένη Μενεγάκη για την επιλόχειο κατάθλιψη: «Και τα 4 παιδιά μου τα κυνηγούσα, ήθελα να τα κάνω»

15:56 - 11/01/2023

Για την επιλόχειο κατάθλιψη μιλούσαν σήμερα στον αέρα του Mega η Ελένη Μενεγάκη με την κλινική ψυχολόγο και ψυχοθεραπεύτρια Άννα […] The post Η Ελένη Μενεγάκη για την επιλόχειο κατάθλιψη: «Και τα 4 παιδιά μου τα κυνηγούσα, ήθελα να τα κάνω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Μενεγάκη: Δεν πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη, ίσως το μυαλό μου έφευγε σε άλλα πράγματα

Όσα αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη μιλώντας με την Άννα Κανδαράκη στο Μεγάλο Κανάλι. Με αφορμή τη συνέντευξη με την καλεσμένη της, Άννα Κανδαράκη, η Ελένη Μενεγάκη προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση κατά τη διάρκεια της μεσημεριανής της εκπομπής στο MEGA. «Σκέφτομαι καμιά φορά, μια γυναίκα που θέλει πολύ να αποκτήσει ένα παιδί, δεν έχει σημασία ... Περισσότερα To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: Δεν πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη, ίσως το μυαλό μου έφευγε σε άλλα πράγματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ελένη Μενεγάκη για επιλόχειο κατάθλιψη: «Ήθελα πολύ και τα 4 παιδιά»

Η Ελένη Μενεγάκη παραδέχτηκε πως σε καμία από τις εγκυμοσύνες της δεν πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ελένη Μενεγάκη για επιλόχειο κατάθλιψη: «Ήθελα πολύ και τα 4 παιδιά, τα κυνηγούσα!»

Σε μια προσωπική εξομολόγηση πέρασε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της για την μητρότητα. Με αφορμή την καλεσμένη της, Άννα Κανδαράκη (κλινική ψυχολόγος -ψυχοθεραπεύτρια), η παρουσιάστρια του Mega παραδέχτηκε πως σε καμία από τις εγκυμοσύνες της δεν πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη. Η Ελένη Μενεγάκη τόνισε πόσο πολύ ήθελε να αποκτήσει παιδιά και στις τέσσερις εγκυμοσύνες […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ελένη Μενεγάκη για επιλόχειο κατάθλιψη: «Ήθελα πολύ και τα τέσσερα παιδιά, κυνηγούσα να τα κάνω»

Σε μια προσωπική εξομολόγηση πέρασε η Ελένη Μενεγάκη για την μητρότητα. Με αφορμή την καλεσμένη της, To άρθρο Ελένη Μενεγάκη για επιλόχειο κατάθλιψη: «Ήθελα πολύ και τα τέσσερα παιδιά, κυνηγούσα να τα κάνω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ελένη Μενεγάκη για επιλόχειο κατάθλιψη: «Ήθελα πολύ και τα τέσσερα παιδιά, κυνηγούσα να τα κάνω»

Σε μια προσωπική εξομολόγηση πέρασε η Ελένη Μενεγάκη για την μητρότητα. Με αφορμή την καλεσμένη της, Άννα Κανδαράκη (κλινική ψυχολόγος -ψυχοθεραπεύτρια) η παρουσιάστρια του Mega παραδέχτηκε πως σε καμία από τις εγκυμοσύνες της δεν πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη. Η Ελένη Μενεγάκη τόνισε πόσο πολύ ήθελε να αποκτήσει παιδιά και στις τέσσερις εγκυμοσύνες της.  «Μια γυναίκα, η […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο