Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη ανάρτηση αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της – «Καλωσήλθες μαλλιαρέ έρωτά μου»

16:18 - 11/01/2023

Την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο της, δημοσίευσε στα social media η Ιωάννα Τούνη, η To άρθρο Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη ανάρτηση αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της – «Καλωσήλθες μαλλιαρέ έρωτά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η πρώτη ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη με το μωρό: «Καλώς ήρθες μαλλιαρέ έρωτά μου»

«Θα είμαστε για πάντα εδώ με τον μπαμπά να σε μεγαλώσουμε με όλη την αγάπη μας» γράφει στη φωτογραφία

Διαβάστε το στο

Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη ανάρτηση με το μωρό - «Καλώς ήρθες μαλλιαρέ έρωτά μου»

«Θα είμαστε για πάντα εδώ με τον μπαμπά να σε μεγαλώσουμε με όλη την αγάπη μας» γράφει στη φωτογραφία

Διαβάστε το στο

Η Ιωάννα Τούνη αγκαλιά με τον γιο της: Καλωσήρθες μαλλιαρέ έρωτά μου

Η Ιωάννα Τούνη είναι έτοιμη να της… αλλάξει ο γιος της τα «φώτα». Στην πρώτη της φωτογραφία αγκαλιά με τον νεογέννητο, η ευτυχία της, δεν κρύβεται. Μόλις λίγες μέρες αφού έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Ιωάννα Τούνη ανέβασε στα social media την πρώτη φωτογραφία με ... Περισσότερα To άρθρο Η Ιωάννα Τούνη αγκαλιά με τον γιο της: Καλωσήρθες μαλλιαρέ έρωτά μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον τοκετό – Αγκαλιά με τον «μαλλιαρό έρωτά της»

Η influencer έγινε μανούλα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Διαβάστε το στο

Ιωάννα Τούνη: Κρατά σφιχτά αγκαλιά τον νεογέννητο γιο της – «Καλωσήλθες μαλλιαρέ έρωτά μου»

Πρώτη φορά μητέρα έγινε η Ιωάννα Τούνη και τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου πετάνε σε σύννεφα ευτυχίας. Η influencer, πριν λίγη ώρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την πρώτη φωτογραφία στην οποία κρατά αγκαλιά το νεογέννητο γιο της. «Το μικρό θαυματάκι μας Καλωσήλθες μαλλιαρέ έρωτά μου, είμαι έτοιμη να μου αλλάξεις τα φώτα, ανυπομονώ απεριόριστα για όλα σου… θα είμαστε για ΠΑΝΤΑ εδώ με τον μπαμπά να σε μεγαλώσουμε με όληηηηη την αγάπη μας» ήταν το τρυφερό μήνυμα με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία της η Ιωάννα Τούνη η οποία αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη ανάρτησή της αγκαλιά με τον γιο της

Μητέρα έγινε, εδώ και λίγες ημέρες, η Ιωάννα Τούνη καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η ίδια, χθες, μέσα από ένα story, ανακοίνωσε τα ευχάριστα λέγοντας ότι είναι καλά αλλά αρκετά κουρασμένη. «Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και […] Το άρθρο Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη ανάρτησή της αγκαλιά με τον γιο της εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη ανάρτηση με το μωρό – «Καλώς ήρθες μαλλιαρέ έρωτά μου»

Η Ιωάννα Τούνη έγινε μητέρα και κρατάει πλέον στην αγκαλιά της το πρώτο της μωρό που απέκτησε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.Η Ιωάννα Τούνη έγινε μητέρα και κρατάει πλέον στην αγκαλιά της το πρώτο της μωρό που απέκτησε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.Η instagrammer μετά από ένα story στο οποίο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, αποφάσισε να δημοσιεύσει και μία φωτογραφία που αγκαλιάζει τον γιο της, γράφοντας στη λεζάντα: «Το μικρό θαυματάκι μας. Καλωσήρθες μαλλιαρέ έρωτά μου, είμαι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη ανάρτηση αγκαλιά με τον γιο της

Την πρώτη της ανάρτηση αγκαλιά με τον γιο της έκανε η Ιωάννα Τούνη. Η influencer ποζάρει κοιτώντας τον φακό και κρατά σφιχτά πάνω της τον μικρό της πρίγκιπα αποκαλώντας τον ένα μικρό θαύμα, αλλά και «μαλλιαρό έρωτα». Πιο συγκεκριμένα, στο μήνυμά που συνόδευε τη φωτογραφία της η Ιωάννα Τούνη έγραφε: «Το μικρό θαυματάκι μας. Καλωσήλθες […] The post Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη ανάρτηση αγκαλιά με τον γιο της appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της