Γιώργος Καπουτζίδης: Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την αποκάλυψη της σεξουαλικότητας μου

18:08 - 11/01/2023

Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Καπουτζίδης το μεσημέρι της Τετάρτης (11/01) όπου συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης μίλησε για τη ζωή του, την αγάπη του για την Αίγινα αλλά και την ελευθερία του. «Είναι πολύ ωραία η ηρεμία που έχεις εκεί. Μου έλειψε για μεγάλο διάστημα γιατί ήμουν για δυο μήνες στην Αθήνα για να σκηνοθετήσω το 42497 και μετά δυο μήνες στη Θεσσαλονίκη για το “Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του”. Οπότε μου έλειψε πάρα πολύ όλο αυτό το πράγμα. Προσπαθούσα και κατέβαινα στην Αίγινα, έστω και για μια μέρα όσο ήμουν στη Θεσσαλονίκη. Να πάρω μια τζούρα και να

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας