Ράντονιτς: «Συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά με Μακάμπι» - Γκουντάιτις: «Να παλέψουμε όπως με τη Φενέρ»
12:26 - 12/01/2023
Ράντονιτς: «Συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά με Μακάμπι» - Γκουντάιτις: «Να παλέψουμε όπως με τη Φενέρ»
12/01/2023
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στάθηκε στη συγκέντρωση που πρέπει να δείξει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να καταφέρει να κερδίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ αύριο (13/1, 21:00) στο ΟΑΚΑ.
Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του τριφυλλιού:
«Παίξαμε καλύτερα από τα προηγούμενα ματς, αλλά χάσαμε από τη Φενέρμπαχτσε. Σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να κάνουμε τα πάντα για 40 λεπτά και να μη χάσουμε τη συγκέντρωσή μας.
Η Μακάμπι είναι μια αθλητική ομάδα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα “σκληρό” ματς. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, να πάρουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ και ν
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr