Ιωάννα Μαλέσκου: «Αγαπητό μου σώμα σε χρειάζομαι» – Η νέα ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της
19:04 - 12/01/2023
Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν σε λίγους μήνες η Ιωάννα Μαλέσκου και ο σύντροφός της,
To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: «Αγαπητό μου σώμα σε χρειάζομαι» – Η νέα ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Μαλέσκου: «Αγαπητό μου σώμα, σε χρειάζομαι»
«Θυμήσου πόσο σε φρόντιζα» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο Ιωάννα Μαλέσκου: Η νέα ανάρτηση της παρουσιάστριας για την εγκυμοσύνη της
Η 33χρονη θα γίνει μανούλα και λάμπει από ευτυχία
Διαβάστε το στο Ιωάννα Μαλέσκου: Αγαπητό μου σώμα, σε χρειάζομαι
Τις σκέψεις της όσο γυμνάζεται μοιράστηκε με τους followers της η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία, πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. «Τι σκέφτομαι κατά τη διάρκεια του μαθήματος; Αγαπητό μου σώμα, θυμήσου πόσο σε φρόντισα και βοήθησε με και εσύ στο εξής. Σε χρειάζομαι» γράφει η παρουσιάστρια στο story που μοιράστηκε στο Instagram. Η Ιωάννα Μαλέσκου ανακοίνωσε την Κυριακή το χαρμόσυνο γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα».
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΙωάννα Μαλέσκου: Η νέα ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της
Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, η Ιωάννα Μαλέσκου, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ανήρτησε μία φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά και κάπως έτσι έκανε γνωστή την εγκυμοσύνη της. Η παρουσιάστρια, η οποία φέτος βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, διανύει μια αρκετά όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή δίπλα στον γοητευτικό εκπαιδευτή σκύλων, τον Κωνσταντίνο Δανιά. […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΙωάννα Μαλέσκου: «Αγαπητό μου σώμα σε χρειάζομαι» – Η νέα ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της
Ως γνωστόν γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν σε λίγους μήνες η Ιωάννα Μαλέσκου και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Δανιάς.
Ως γνωστόν γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν σε λίγους μήνες η Ιωάννα Μαλέσκου και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Δανιάς. Η παρουσιάστρια, η οποία φέτος βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, διανύει μια αρκετά όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή δίπλα στον γοητευτικό εκπαιδευτή σκύλων – Δες ΕΔΩ περισσότερα για τον σύντροφό της. Η παρουσιάστρια το βράδυ της […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΙωάννα Μαλέσκου: «Αγαπητό μου σώμα,σε χρειάζομαι»
Η Ιωάννα Μαλέσκου κάνει πιλάτες στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και παρακαλεί από το σώμα της να μην την ξεχάσει.Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες, από την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, που η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε ότι περιμένει το πρώτο της παιδάκι.Η πρώην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ από εκείνη την ημέρα μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της, δείχνοντάς μας πώς […]
Διαβάστε το στο dete.gr