Μαριάννα Τουμασάτου για Φιλιππίδη: «Μου φαίνεται ηλίθιο να θεωρεί κάποιος ότι ήθελαν να κάνουν κακό στην φήμη του»
09:04 - 15/01/2023
Μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης παραχώρησε η Μαριάννα Τουμασάτου στην εφημερίδα Real Life και στην δημοσιογράφο,
To άρθρο Μαριάννα Τουμασάτου για Φιλιππίδη: «Μου φαίνεται ηλίθιο να θεωρεί κάποιος ότι ήθελαν να κάνουν κακό στην φήμη του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαριάννα Τουμασάτου: Μου φαίνεται από βλακώδες μέχρι ηλίθιο ότι κάποιος θα ήθελε να κάνει κακό στην φήμη του Φιλιππίδη
“Θα το πω πολύ λαϊκά «Χέ….ε η φοράδα στο Γενί Τζαμί” ανέφερε η Μαριάννα Τουμασάτου. Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε στην Real L!fe και στην Κορύνα Μανταγάρη για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις εξελίξεις με την υπόθεσή του. Ο χώρος του θεάτρου έχει ταλανιστεί τα τελευταία χρόνια και από τα σεξουαλικά σκάνδαλα που ήρθαν στην επιφάνεια… ... Περισσότερα
To άρθρο Μαριάννα Τουμασάτου: Μου φαίνεται από βλακώδες μέχρι ηλίθιο ότι κάποιος θα ήθελε να κάνει κακό στην φήμη του Φιλιππίδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μαριάννα Τουμασάτου για Φιλιππίδη: «Μου φαίνεται ηλίθιο να θεωρεί κάποιος ότι ήθελαν να κάνουν κακό στην φήμη του»
Η Μαριάννα Τουμασάτου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και τα όσα δήλωσε ο ηθοποιός στην απολογία του...
Διαβάστε το στο ZouglaΜαριάννα Τουμασάτου για Φιλιππίδη: «Μου φαίνεται ηλίθιο να θεωρεί κάποιος ότι ήθελαν να κάνουν κακό στην φήμη του»
Η Μαριάννα Τουμασάτου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και τα όσα δήλωσε ο ηθοποιός στην απολογία του. Η ηθοποιός θέλησε να σχολιάσει τα όσα είπε, τονίζοντας πως τα λεγόμενά του είναι αστεία. Έχεις βρεθεί στο δικαστήριο, στο πλευρό των γυναικών που έχουν […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΜαριάννα Τουμασάτου για Φιλιππίδη: «Μου φαίνεται ηλίθιο να θεωρεί κάποιος ότι ήθελαν να κάνουν κακό στην φήμη του»
Μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης παραχώρησε η Μαριάννα Τουμασάτου στην εφημερίδα Real Life και στην δημοσιογράφο, Κορύνα Μανταγάρη. Η γνωστή ηθοποιός, με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και τα όσα δήλωσε ο ηθοποιός στην απολογία του, θέλησε να σχολιάσει τα όσα είπε, τονίζοντας πως τα λεγόμενά του είναι αστεία. […]
Διαβάστε το στο irafina.gr