Μαρία Μπακοδήμου: «Οι όρκοι που αντάλλαξαν ο Πουλόπουλος κι ο σύντροφός του ήταν οι πιο συγκινητικοί που έχω ακούσει»

13:14 - 15/01/2023

Στην εκπομπή Γεια σου και στον Ισίδωρο Φίκαρη μίλησε ο Γιάννης Πουλόπουλος για την τηλεοπτική του πορεία και τον σύντροφό […] The post Μαρία Μπακοδήμου: «Οι όρκοι που αντάλλαξαν ο Πουλόπουλος κι ο σύντροφός του ήταν οι πιο συγκινητικοί που έχω ακούσει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Μπακοδήμου: «Οι όρκοι που αντάλλαξαν ο Πουλόπουλος κι ο σύντροφός του ήταν οι πιο συγκινητικοί που έχω ακούσει»

Στην εκπομπή Γεια σου και στον Ισίδωρο Φίκαρη μίλησε ο Γιάννης Πουλόπουλος για την τηλεοπτική του πορεία και τον σύντροφό του. Στο τέλος της συνέντευξης συγκινήθηκε κι η Μαρία Μπακοδήμου άδραξε την ευκαιρία να μιλήσει για τους όρκους που αντάλλαξε ο δημοσιογράφος με τον σύντροφό του, όταν σύναψαν σύμφωνο συμβίωσης. «Συγκινήθηκε και ράγισε η φωνή του. Παιδιά να μοιραστώ κάτι μαζί σας; Τον αγαπώ τον Γιάννη, έχουμε δουλέψει για πολλά χρόνια κι ήμασταν μαζί. Όταν έκανε το σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, έκαναν ένα μεγάλο πάρτι, όπου αντάλλαξαν όρκους. Οι όρκοι τους ήταν οι πιο συγκινητικοί που έχω ακούσει σε γάμο. Πραγματικά κλαίγαμε όλοι. Είναι ένα ζευγάρι, που αγαπιέται κι είναι δύο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μπακοδήμου: «Οι όρκοι που αντάλλαξαν ο Πουλόπουλος κι ο σύντροφός του ήταν οι πιο συγκινητικοί που έχω ακούσει»

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Γεια σου» και στον Ισίδωρο Φίκαρη μίλησε ο Γιάννης Πουλόπουλος για την τηλεοπτική του πορεία και τον σύντροφό του.Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Γεια σου» και στον Ισίδωρο Φίκαρη μίλησε ο Γιάννης Πουλόπουλος για την τηλεοπτική του πορεία και τον σύντροφό του.Στο τέλος της συνέντευξης συγκινήθηκε κι η Μαρία Μπακοδήμου άδραξε την ευκαιρία να μιλήσει για τους όρκους που αντάλλαξε ο δημοσιογράφος με τον σύντροφό του, όταν σύναψαν σύμφωνο συμβίωσης. «Συγκινήθηκε και ράγισε η […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

“Όταν έκανε το σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, έκαναν ένα μεγάλο πάρτι, όπου αντάλλαξαν όρκους” ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου. Στην εκπομπή Γεια σου και στον Ισίδωρο Φίκαρη μίλησε ο Γιάννης Πουλόπουλος για την τηλεοπτική του πορεία και τον σύντροφό του. Στο τέλος της συνέντευξης συγκινήθηκε κι η Μαρία Μπακοδήμου άδραξε την ευκαιρία να μιλήσει για τους […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Μαρία Μπακοδήμου: "Οι όρκοι που αντάλλαξαν ο Πουλόπουλος κι ο σύντροφός του ήταν οι πιο συγκινητικοί που έχω ακούσει"

"Όταν έκανε το σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, έκαναν ένα μεγάλο πάρτι, όπου αντάλλαξαν όρκους"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

«Οι όρκοι που αντάλλαξαν ο Πουλόπουλος κι ο σύντροφός του ήταν οι πιο συγκινητικοί που έχω ακούσει»

Στην εκπομπή Γεια σου και στον Ισίδωρο Φίκαρη μίλησε ο Γιάννης Πουλόπουλος για την τηλεοπτική του πορεία και τον σύντροφό του. Στο τέλος της συνέντευξης συγκινήθηκε κι η Μαρία Μπακοδήμου άδραξε την ευκαιρία να μιλήσει για τους όρκους που αντάλλαξε ο δημοσιογράφος με τον σύντροφό του, όταν σύναψαν σύμφωνο συμβίωσης. «Συγκινήθηκε και ράγισε η φωνή […] The post «Οι όρκοι που αντάλλαξαν ο Πουλόπουλος κι ο σύντροφός του ήταν οι πιο συγκινητικοί που έχω ακούσει» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο