Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Όταν ήμουν πιτσιρικάς ονειρευόμουν να παίξω στον Πανιώνιο

23:44 - 15/01/2023

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος το μεσημέρι παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού και μίλησε για το ριάλιτι και τα επαγγελματικά του σχέδια, για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την αγαπημένη του, Χρύσα Μιχαλοπούλου και φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη μεγάλη του «καψούρα», τον Πανιώνιο. Όπως χαρακτηριστικά είπε όταν ήταν πιτσιρικάς ονειρευόταν να παίξει μπάλα στο Πανιώνιο. «Ήθελα να παίξω μπάλα στο Πανιώνιο. Αυτό όμως δεν μπορούσε να προσφέρει μια ασφάλεια. Έπρεπε κιόλας να βοηθήσουμε και τη μαμά. Έπρεπε να πάμε για δουλειά. Από πολύ νωρίς ένιωθα ότι έπρεπε να πάω να δουλέψω, να βγάζω τα χρήματα μου. Μικρός δεν είχα στο μυαλό μου να σπουδάσω.. Ήθελα να κάνω κάτι με τα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στον γιο του

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη που παραχώρησε ο σεφ

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Champions League: Η Μάντσεστερ Σίτι άλωσε το Σαντιάγκο Μπερναμπέου, η Άρσεναλ πάτησε στην κορυφή

Μεγάλη ελληνική ομάδα μίλησε απευθείας με Σέρχιο Ράμος για Ιανουάριο!

BCL: Πέρασε ως 1η στους «16» η ΑΕΚ που νίκησε στην παράταση τη Λέβιτσε

Η ελληνική ομάδα που… καίγεται για Μήτογλου – Άλλος Έλληνας στόπερ για ΠΑΟΚ

Οι πιγκουίνοι έχουν προτεραιότητα – Πλοίο στην Ανταρκτική σταμάτησε για να περάσει αποικία

Ζελένσκι: Η Ουκρανία και οι ΗΠΑ θα συζητήσουν τη μεταπολεμική ανοικοδόμηση στο πλαίσιο των ειρηνευτικών προσπαθειών