Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει τον γιο της και εξομολογείται: «Περνάω μια φάση περίεργη»

13:02 - 18/01/2023

Τις πρώτες μέρες με τον γιο της περνάει η Ιωάννα Τούνη που γέννησε τον μικρό στις 9 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη. Μαζί με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου έχουν επιστρέψει στην Αθήνα, με την Ιωάννα Τούνη να ασχολείται αποκλειστικά με τον γιο της κάνοντας τους followers της να ανησυχήσουν. Πριν από λίγη ώρα δημοσίευσε μια σειρά […] The post Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει τον γιο της και εξομολογείται: «Περνάω μια φάση περίεργη» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει τον 9 ημερών γιο της – «Περνάω περίεργη φάση, είμαι κουρασμένη»

Η Ιωάννα Τούνη διανύει μία από τις καλύτρες φάσεις της ζωής της, καθώς υποδέχτηκε το νέο έτος τον μονάκριβο γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η Ιωάννα Τούνη γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι με καισαρική τομή και από εκείνη τη στιγμή είδε τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά. Πλέον προσπαθεί να προσαρμοστεί ... Περισσότερα To άρθρο Ιωάννα Τούνη: Δείχνει τον 9 ημερών γιο της – «Περνάω περίεργη φάση, είμαι κουρασμένη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει για πρώτη φορά τον νεογέννητο γιο της – «Περνάω μια περίεργη φάση»

Η influencer εξομολογήθηκε ότι νιώθει πολύ κουρασμένη μετά τον ερχομό του μωρού

Διαβάστε το στο

Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει τον 9 ημερών γιο της: «Είμαι σούπερ κουρασμένη»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ιωάννα Τούνη, καθώς πριν λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ιωάννα Τούνη, καθώς πριν λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας γέννησε σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης ένα υγιέστατο αγοράκι με καισαρική τομή. Εδώ και λίγες ημέρες η Ιωάννα Τούνη έχει κάνει ένα μικρό διάλειμμα από […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Ιωάννα Τούνη δείχνει τον 9 ημερών γιο της – «Περνάω μια περίεργη φάση περίεργη, είμαι σούπερ κουρασμένη»

Με την πιο όμορφη στιγμή της ζωής υποδέχτηκε το νέο έτος η Ιωάννα Τούνη, καθώς έφερε To άρθρο Η Ιωάννα Τούνη δείχνει τον 9 ημερών γιο της – «Περνάω μια περίεργη φάση περίεργη, είμαι σούπερ κουρασμένη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»