Αντίνοος Αλμπάνης: «Δεν διαλέγω, με διαλέγουν στις δουλειές»
19:38 - 18/01/2023
Ο Αντίνοος Αλμπάνης ήταν καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά για τις δουλειές που επιλέγει να κάνει. «Μου […]
The post Αντίνοος Αλμπάνης: «Δεν διαλέγω, με διαλέγουν στις δουλειές» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντίνοος Αλμπάνης: «Δεν διαλέγω, με διαλέγουν στις δουλειές»
«Η δική μας η γενιά είχε μία λατρεία στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη» σχολίασε μιλώντας για το «Maestro» - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΑντίνοος Αλμπάνης: Δε διαλέγω, με διαλέγουν στις δουλειές
Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Maestro», αλλά και στη σχέση που έχει με τους συναδέλφους του. Ο Αντίνοος Αλμπάνης, μίλησε για την αλληλεπίδραση που έχουν στα γυρίσματα, και για την ομορφιά έζησαν όσοι συμμετείχαν στα γυρίσματα το περσινό καλοκαίρι στο νησί των ... Περισσότερα
To άρθρο Αντίνοος Αλμπάνης: Δε διαλέγω, με διαλέγουν στις δουλειές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΑντίνοος Αλμπάνης: Δεν διαλέγω, με διαλέγουν στις δουλειές
Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ με τον Νίκο Μουτσινά και οι δυο τους μίλησαν για τις δουλειές που επιλέγει αλλά και για την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro». «Μου αρέσει η κωμωδία πολύ. Τώρα, ο ρόλος μου στην παράσταση έχει κωμικά στοιχεία. Την έχουμε ξανακάνει την συζήτηση. Δεν διαλέγω, με διαλέγουν στις δουλειές. Εάν σκάσει κάτι μπαίνω στη διαδικασία να το συντονίσω, αυτό έκανα τώρα. Στο θέατρο από εδώ και πέρα θέλω να κάνω μόνο κωμωδίες. Θέλω να ανεβαίνω στη σκηνή και να γελάει ο κόσμος! Γίνεται;» αναρωτήθηκε αρχικά ο ηθοποιός.Μιλώντας για την μεγάλη επιτυχία του «Maestro» στην οποία συμμετέχει ο Αντίνοος Α
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑντίνοος Αλμπάνης: "Δε διαλέγω, με διαλέγουν στις δουλειές"
Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Maestro», αλλά και στη σχέση που έχει με τους συναδέλφους του.
Διαβάστε το στο thebest.gr