Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ο γιος μου θορυβήθηκε, έχει πάρει ο πατέρας μου τον στραβό τον δρόμο;»
15:00 - 20/01/2023
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά υποδέχθηκαν στο πλατώ της εκπομπής τους τη Βαλέρια Κουρούπη. Η γνωστή ηθοποιός, στην […]
The post Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ο γιος μου θορυβήθηκε, έχει πάρει ο πατέρας μου τον στραβό τον δρόμο;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ο γιος μου με ρώτησε αν έχω πάρει τον στραβό δρόμο, θορυβήθηκε το παιδί»
Την Βαλέρια Κουρούπη, υποδέχτηκαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά στην εκπομπή τους, «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν». Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην οποία υποδύθηκε τον σύζυγο της Βαλέριας Κουρούπη. «Η Βαλέρια είναι ένας άνθρωπος που γνώρισα πέρυσι και μου αποκαλύγθηκε ένας άνθρωπος πολύ […]
The post Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ο γιος μου με ρώτησε αν έχω πάρει τον στραβό δρόμο, θορυβήθηκε το παιδί» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΦώτης Σεργουλόπουλος: Με είχε ρωτήσει ο γιος μου αν έχω πάρει τον στραβό δρόμο
Όσα μοιράστηκαν Φώτης Σεργουλόπουλος και Βαλέρια Κουρούπη στον αέρα της ΕΡΤ. Με αφορμή την καλεσμένη του, Βαλέρια Κουρούπη με την οποία είχαν συνεργαστεί τηλεοπτικά στο σίριαλ “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” την περσινή σεζόν, ο Φώτης Σεργουλόπουλος προχώρησε σε μια εξομολόγηση για τον γιο του. «Η Βαλέρια είναι ένας άνθρωπος που γνώρισα πέρσι και μου αποκαλύφθηκε ... Περισσότερα
To άρθρο Φώτης Σεργουλόπουλος: Με είχε ρωτήσει ο γιος μου αν έχω πάρει τον στραβό δρόμο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Φώτης Σεργουλόπουλος: Θορυβήθηκε το παιδί μου – «Πού πάει ο πατέρας μου; Έχει πάρει τον στραβό το δρόμο;»
Η Βαλέρια Κουρούπη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» της ΕΡΤ, απέναντι από την Τζένη Μελιτά και το Φώτη Σεργουλόπουλο. Στην αρχή της συνέντευξης, η Βαλέρια Κουρούπη και ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφέρθηκαν στην συνεργασία τους στην καθημερινή σειρά «Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο» την περσινή σεζόν στην ΕΡΤ1. «Η Βαλέρια είναι ένας άνθρωπος που γνώρισα πέρσι και μου αποκαλύφθηκε ένας πολύ ωραίος άνθρωπος. Αναπτύξαμε μία ωραία σχέση, γιατί οφειλόταν και στους δύο. Και εκείνη με αγάπησε πολύ» ανέφερε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με την ηθοποιό να απαντά: «Τον αγάπησα ακαριαία. Κάπως ταιριάξαμε, είχαμε μία χημεία, τον ένιωσα πολύ κοντά μου. Θα μπορούσε να μην έ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΦώτης Σεργουλόπουλος: Με είχε ρωτήσει ο γιος μου αν έχω πάρει τον στραβό δρόμο
Με αφορμή την καλεσμένη του, Βαλέρια Κουρούπη με την οποία είχαν συνεργαστεί τηλεοπτικά στο σίριαλ “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” την περσινή σεζόν, ο Φώτης Σεργουλόπουλος προχώρησε σε μια εξομολόγηση για τον γιο του.
Διαβάστε το στο thebest.grΦώτης Σεργουλόπουλος: «Ο γιος μου ρώτησε αν έχω πάρει τον στραβό δρόμο, θορυβήθηκε»
Την Βαλέρια Κουρούπη, υποδέχτηκαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά στην εκπομπή τους, «Πρωίαν σε
To άρθρο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ο γιος μου ρώτησε αν έχω πάρει τον στραβό δρόμο, θορυβήθηκε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΦώτης Σεργουλόπουλος: "Ο γιος μου θορυβήθηκε, έχει πάρει ο πατέρας μου τον στραβό τον δρόμο;"
Αποκαλύπτει ένα άγνωστο περιστατικό
Διαβάστε το στο patrasevents.gr