Αλέξης Κούγιας: «Στη διαφωνία με τη Φαίη Σκορδά ξεπεράσαμε το 40% και μου έστειλαν λουλούδια»
11:48 - 22/01/2023
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε στο θέμα της […]
The post Αλέξης Κούγιας: «Στη διαφωνία με τη Φαίη Σκορδά ξεπεράσαμε το 40% και μου έστειλαν λουλούδια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κούγιας: Στη διαφωνία με τη Φαίη Σκορδά ξεπεράσαμε το 40% και μου έστειλαν λουλούδια
Στη έντονη διαφωνία που είχε πριν από περίπου έναν χρόνο με την Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας κατά την παρουσία του στην εκπομπή της Σίσσυς Χριστίδου στο MEGA. Ο σχετικός διάλογος της παρουσιάστριας με τον γνωστό ποινικολόγο: Κούγιας: Δεν ξέρω τι τηλεθέαση κάνατε την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά έμαθα ότι ξεπεράσατε το 50%. Χριστίδου: Δεν ισχύει! Νομίζω μόνο… ο Τριαντάφυλλος στο Survivor κάνει 60%. Κούγιας: Σε μια εκπομπή του Λιάγκα, τότε που είχα έτσι στον αέρα μια διαφορετική άποψη με την κυρία Σκορδά, μου είπαν ότι ξεπέρασε το 40% και την επόμενη μέρα μού έστειλαν λουλούδια. Ο Αλέξης Κούγιας είπε επίσης: «Όταν ο κόσμος ακούει κά
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑλέξης Κούγιας: «Στη διαφωνία με τη Φαίη Σκορδά ξεπεράσαμε το 40% και μου έστειλαν λουλούδια»
Στις στιγμές έντασης που είχε πέρυσι με τη Φαίη Σκορδά, αναφέρθηκε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».Στις στιγμές έντασης που είχε πέρυσι με τη Φαίη Σκορδά, αναφέρθηκε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».Α.Κ.: Δεν ξέρω τι τηλεθέαση κάνατε την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά έμαθα ότι ξεπεράσατε το 50%. Σ.Χ.: Δεν ισχύει! Νομίζω μόνο… ο Τριαντάφυλλος στο Survivor κάνει 60%. Α.Κ.: Σε μια εκπομπή του […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑλέξης Κούγιας: «Στη διαφωνία με τη Φαίη Σκορδά ξεπεράσαμε το 40% και μου έστειλαν λουλούδια»
Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» για να μιλήσει για
To άρθρο Αλέξης Κούγιας: «Στη διαφωνία με τη Φαίη Σκορδά ξεπεράσαμε το 40% και μου έστειλαν λουλούδια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑλέξης Κούγιας: «Στη διαφωνία με τη Φαίη Σκορδά ξεπεράσαμε το 40% και μου έστειλαν λουλούδια»
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε στο θέμα της τηλεθέασης και θυμήθηκε τις στιγμές έντασης που είχε πέρυσι με τη Φαίη Σκορδά. Α.Κ.: Δεν ξέρω τι τηλεθέαση κάνατε την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά έμαθα ότι ξεπεράσατε το 50%. Σ.Χ.: Δεν ισχύει! Νομίζω μόνο… ο Τριαντάφυλλος…
Διαβάστε το στο news.grΑλέξης Κούγιας: «Στη διαφωνία με τη Φαίη Σκορδά ξεπεράσαμε το 40% και μου έστειλαν λουλούδια»
«Όταν ο κόσμος ακούει κάτι που είναι αυθεντικό και το οποίο επαληθεύεται και στην πράξη πάρα πολλά χρόνια, προσέχει τις εκπομπές»
Διαβάστε το στο patrasevents.gr