Ιωάννα Τούνη: «Η καριέρα μου ως influencer μάλλον κλείνει άδοξα κάπου εδώ»
22:28 - 23/01/2023
«Αχ! Η καριέρα μου ως influencer μάλλον κλείνει άδοξα κάπου εδώ» έγραψε η Ιωάννα Τούνη το βράδυ της Δευτέρας στα instagram stories της. Η νέα μαμά στη συνέχεια εξήγησε στους followers της τι έχει συμβεί. «Σε αυτό το σπίτι εδώ είχα μια έρμη γωνίτσα εδώ πέρα που είχα στήσει τον καθρέφτη μου με το φως […]
The post Ιωάννα Τούνη: «Η καριέρα μου ως influencer μάλλον κλείνει άδοξα κάπου εδώ» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Τούνη: «Η καριέρα μου ως influencer μάλλον κλείνει κάπου εδώ»
H Ιωάννα Τούνη μοιράζεται τον χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους. Ωστόσο, το σπίτι τους στην Αθήνα δεν την βολεύει και τόσο πολύ για να ανεβάζει με άνεση τα stories της. Όπως αποκάλυψε στο story που ανέβασε η […]
The post Ιωάννα Τούνη: «Η καριέρα μου ως influencer μάλλον κλείνει κάπου εδώ» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΙωάννα Τούνη: «Η καριέρα μου ως influencer μάλλον κλείνει άδοξα κάπου εδώ»
Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στην Αθήνα μετά την γέννηση του γιου της, μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου προκειμένου να είναι όλοι μαζί. Ωστόσο, το σπίτι τους στην Αθήνα δεν είναι τόσο βολικό για την Ιωάννα Τούνη και τις… υποχρεώσεις της στο instagram. Η Ιωάννα Τούνη, είχε φροντίσει να διαμορφώσει μια γωνιά σε ένα δωμάτιο του ... Περισσότερα
To άρθρο Ιωάννα Τούνη: «Η καριέρα μου ως influencer μάλλον κλείνει άδοξα κάπου εδώ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ιωάννα Τούνη: «Η καριέρα μου ως influencer κλείνει άδοξα κάπου εδώ»
Τι συμβαίνει;
Διαβάστε το στο Ιωάννα Τούνη: «Η καριέρα μου ως influencer μάλλον κλείνει άδοξα κάπου εδώ»
Η Ιωάννα Τούνη αποχωρίζεται το δωμάτιο όπου διαφήμιζε τα προϊόντα της και το μετατρέπει σε παιδικό για τον γιο τηςΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΙωάννα Τούνη: Η καριέρα μου ως influencer μάλλον κλείνει άδοξα κάπου εδώ
Με χιούμορ προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις αλλαγές στην καθημερινότητά της μετά τον ερχομό του μωρού της η Ιωάννα Τούνη. Η influencer γενικά μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αυτόν τον καιρό το ζευγάρι με το γιο του μένει στην Αθήνα. Φαίνεται όμως ότι το σπίτι αυτό δεν τη βολεύει για να κάνει τη δουλειά της ως σωστή influencer. Όπως λέει σε story που ανέβασε στο Instagram η Ιωάννα Τούνη, είχε διαμορφώσει μια γωνιά σε ένα δωμάτιο του σπιτιού έτσι ώστε να μπορεί να βγάζει σωστά τα stories της. Εκεί υπήρχε ένας καθρέφτης και τα σωστά φώτα για τα βίντεο και τις φωτογραφίες της. Όμως πια, στο συγκεκριμένο δωμάτιο, έχει μπει η κούνια του μωρού και τα πράγματά του, με αποτέ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΙωάννα Τούνη: «Η καριέρα μου ως influencer μάλλον κλείνει άδοξα κάπου εδώ»
Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες η Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας, αφού
To άρθρο Ιωάννα Τούνη: «Η καριέρα μου ως influencer μάλλον κλείνει άδοξα κάπου εδώ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΙωάννα Τούνη: «Αχ, η καριέρα μου ως influencer μάλλον κλείνει άδοξα κάπου εδώ. Αντίο»
Το μωρό άλλαξε την καθημερινότητα της
Διαβάστε το στο news.grΙωάννα Τούνη: «Η καριέρα μου ως influencer μάλλον κλείνει άδοξα κάπου εδώ»
Ιωάννα Τούνη: Δείτε τις αναρτήσεις της στο Instagram.
Διαβάστε το στο neolaia.grΙωάννα Τούνη: «Η καριέρα μου ως influencer μάλλον κλείνει κάπου εδώ»
H Ιωάννα Τούνη μοιράζεται τον χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα αυτές [...]
The post Ιωάννα Τούνη: «Η καριέρα μου ως influencer μάλλον κλείνει κάπου εδώ» appeared first on Το Μάτι.
Διαβάστε το στο tomati.gr