Ενές Καντέρ: «Ο Ερντογάν θα επιτεθεί μια μέρα στην Ελλάδα» (video)

23:42 - 23/01/2023

Ενές Καντέρ: Ο Τούρκος μπασκετμπολίστας σε συνέντευξη του εξέφρασε την άποψη ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα επιτεθεί μια μέρα…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ενές Καντέρ: Φοβάμαι για τη ζωή μου, ο Ερντογάν θα επιτεθεί στην Ελλάδα μια μέρα

«Άνθρωποι εκεί έξω θα προσπαθήσουν να έρθουν και να σου κάνουν κακό, η μαφία, επαγγελματίες δολοφόνοι, ακόμη και τα καρτέλ» είπε το FBI στον Καντέρ μετά την επικήρυξή του

Διαβάστε το στο

Σοκάρει ο Καντέρ: «Φοβάμαι για τη ζωή μου, ο Ερντογάν θα επιτεθεί στην Ελλάδα μια μέρα..»

Για τις δύσκολες ώρες που βιώνει μίλησε ο Ενές Καντέρ.

Διαβάστε το στο

Καντέρ: «Φοβάμαι για τη ζωή μου, ο Ερντογάν θα επιτεθεί μια μέρα στην Ελλάδα» (vid)

Ο Ενές Καντέρ μίλησε ανοικτά για τις απειλές που δέχτηκε για τη ζωή του και κάλεσε τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει ενέργειες κατά του Ερντογάν υποστηρίζοντας ότι κάποια μέρα θα επιτεθεί στην Ελλάδα.

Διαβάστε το στο

Ενές Καντέρ: «Ο Ερντογάν θα επιτεθεί μια μέρα στην Ελλάδα» (video)

Ενές Καντέρ: Ο Τούρκος μπασκετμπολίστας σε συνέντευξη του εξέφρασε την…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Σοκάρει ο Καντέρ: «Φοβάμαι για τη ζωή μου, ο Ερντογάν θα επιτεθεί στην Ελλάδα μια μέρα..»

Πριν από λίγες μέρες ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επικήρυξε τον Ενές Καντέρ έναντι 500.000 δολαρίων. Η κίνηση του Τούρκου προέδρου μεγάλωσε ακόμα περισσότερο το μίσος προς το πρόσωπο του 30χρονου παίκτη, που πλέον δέχεται απειλές γι

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Καντέρ: «Με κυνηγάει η μαφία. Ο Ερντογάν μια μέρα θα επιτεθεί στην Ελλάδα» (vid)

Ο Τούρκος πρώην παίκτης του ΝΒΑ και επικηρυγμένος από την κυβέρνηση του Ερντογάν, Ενές Καντέρ, συνεχίζει να δέχεται απειλές και όπως δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στο OPEN» η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο τρομακτική. The post Καντέρ: «Με κυνηγάει η μαφία. Ο Ερντογάν μια μέρα θα επιτεθεί στην Ελλάδα» (vid) first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες