Αλέξης Κούγιας: «Ο Λάκης Λαζόπουλος μάλλον ήταν ερωτευμένος μαζί μου»

10:32 - 24/01/2023

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο Πρωινό και τον Γιάννη Μαλλιαρό για την υγεία του και για την υπόθεση της Πάτρας. […] The post Αλέξης Κούγιας: «Ο Λάκης Λαζόπουλος μάλλον ήταν ερωτευμένος μαζί μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κούγιας για Λαζόπουλο: Οκτώ χρόνια έκανε σκετς με εμένα,από ότι φαίνεται ότι ήταν ερωτευμένος μαζί μου

O πόλεμος… δηλώσεων ανάμεσα στον Λάκη Λαζόπουλο και τον Αλέξη Κούγια συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Μετά λοιπόν τα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Αλέξη Κούγια, ο ποινικολόγος έδωσε τη δική του απάντηση στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» «Έκλεισα τα 72 μου χρόνια, δεν έχω κρύψει ποτέ την ηλικία μου. Ας ελπίσουμε ότι θα […] The post Κούγιας για Λαζόπουλο: Οκτώ χρόνια έκανε σκετς με εμένα,από ότι φαίνεται ότι ήταν ερωτευμένος μαζί μου appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Αλέξης Κούγιας: «Ο Λάκης Λαζόπουλος φαίνεται ότι ήταν ερωτευμένος μαζί μου»

«Τι να πει αυτό το νούμερο τώρα... Αυτός έχει πεθάνει και δεν το ξέρει»

Διαβάστε το στο

Κούγιας για Λαζόπουλο: «Μάλλον ήταν ερωτευμένος μαζί μου» (vid)

Επίθεση κατά του Λάκη Λαζόπουλο εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας.

Διαβάστε το στο

Αλέξης Κούγιας: «Ο Λάκης Λαζόπουλος φαίνεται ότι ήταν ερωτευμένος μαζί μου!»

«Τι να πει αυτό το νούμερο τώρα… Αυτός έχει πεθάνει και δεν το ξέρει»

Διαβάστε το στο tanea.gr

Αλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: Μάλλον ήταν ερωτευμένος μαζί μου

«Αυτός μάλλον ήταν ερωτευμένος μαζί μου. Μάλλον έχει έναν ανικανοποίητο πόθο. Δυστυχώς έπεσε σε λάθος πρόσωπο», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Αλέξης Κούγιας: Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει πεθάνει και δεν το ξέρει – Μάλλον ήταν ερωτευμένος μαζί μου

Συνέντευξη στο Πρωινό έδωσε ο Αλέξης Κούγιας και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την περιπέτεια με την υγεία του και την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα. Όταν όμως ρωτήθηκε για την πρόσφατη δήλωση του Λάκη Λαζόπουλου για εκείνον, μίλησε με σκληρά λόγια για τον σκηνοθέτη. «Τι να πει αυτό το νούμερο τώρα; Αυτός έχει πεθάνει και δεν το ξέρει. Οκτώ χρόνια με παρουσίαζε κοντό, με παρουσίαζε στραβό, με παρουσίαζε ανίκανο, με παρουσίαζε ανύπαρκτο δικηγόρο, είχε πει ότι λάθος άνθρωπο βρήκε η σφαίρα που σκότωσε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, ότι η σφαίρα έπρεπε να βρει εμένα. Κάθε εβδομάδα έκανε ολόκληρα σκετς με μένα» είπε ο γνωστός δικηγόρος. «Αυτός μάλλον ήταν ερωτευμένος μαζί μου. Μάλλον έχει έναν αν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αλέξης Κούγιας για Λαζόπουλο: «Ήταν ερωτευμένος μαζί μου»

Έχει πάρει φωτιά η κόντρα του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια και του ηθοποιού Λάκη Λαζόπουλου. Μετά τα όσα είπε ο Λαζόπουλος, ο γνωστός ποινικολόγος έδωσε τη δική του αιχμηρή απάντηση. Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του αποκάλεσε τον Λάκη Λαζόπουλο «νούμερο» και πέρασε σε «αποκαλύψεις» σημειώνοντας ότι «ήταν ερωτευμένος μαζί μου και μάλλον έχει έναν ανικανοποίητο πόθο». «Τι […] Το άρθρο Αλέξης Κούγιας για Λαζόπουλο: «Ήταν ερωτευμένος μαζί μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Αλέξης Κούγιας: «Ο Λάκης Λαζόπουλος μάλλον ήταν ερωτευμένος μαζί μου – Μάλλον έχει έναν ανικανοποίητο πόθο» 

Στο Πρωινό και τον Γιάννη Μαλλιαρό μίλησε για την υγεία του και για την υπόθεση της Πάτρας αλλά ένα όνομα ήταν εκείνο που τον έκανε να γυρίσει πίσω κι αυτό ήταν του Λάκη Λαζόπουλου.Στο Πρωινό και τον Γιάννη Μαλλιαρό μίλησε για την υγεία του και για την υπόθεση της Πάτρας αλλά ένα όνομα ήταν εκείνο που τον έκανε να γυρίσει πίσω κι αυτό ήταν του Λάκη Λαζόπουλου.«Τι να πει αυτό το νούμερο τώρα; Αυτός έχει πεθάνει και δεν το ξέρει. Οκτώ χρόνια με παρουσίαζε κοντό, με παρουσίαζε στραβό, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: «Τι να πει αυτό το νούμερο… Φαίνεται ότι ήταν ερωτευμένος μαζί μου»

Μετά τα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλοςγια τον Αλέξη Κούγια, ο γνωστός ποινικολόγος έδωσε τη δική To άρθρο Αλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: «Τι να πει αυτό το νούμερο… Φαίνεται ότι ήταν ερωτευμένος μαζί μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Αλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: «Τι να πει αυτό το νούμερο… Φαίνεται ότι ήταν ερωτευμένος μαζί μου»

Μετά τα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλοςγια τον Αλέξη Κούγια, ο γνωστός ποινικολόγος έδωσε τη δική του απάντηση στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Μαλλιαρό. «Έκλεισα τα 72 μου χρόνια, δεν έχω κρύψει ποτέ την ηλικία μου. Ας ελπίσουμε ότι θα κλείσω τα 102» είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας και αναφέρθηκε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

ΒΙΝΤΕΟ - Κούγιας για Λαζόπουλο: «Μάλλον ήταν ερωτευμένος μαζί μου»

ΒΙΝΤΕΟ - Κούγιας για Λαζόπουλο: «Μάλλον ήταν ερωτευμένος μαζί μου» 24/01/2023 Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μίλησε ο Αλέξης Κούγιας. Η αναφορά ενός ονόματος από τον ρεπόρτερ της εκπομπής, τον έκανε να γυρίσει και να μιλήσει. Το όνομα ήταν του Λάκη Λαζόπουλου, με τον Αλέξη Κούγια να εξαπολύει τα... βέλη του χαμογελώντας. «Τι να πει αυτό το νούμερο τώρα; Αυτός έχει πεθάνει και δεν το ξέρει. Οκτώ χρόνια με παρουσίαζε κοντό, με παρουσίαζε στραβό, με παρουσίαζε ανίκανο, με παρουσίαζε ανύπαρκτο δικηγόρο, είχε πει ότι λάθος άνθρωπο βρήκε η σφαίρα που σκότωσε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, ότι η σφαίρα έπρεπε να βρει εμένα. Κάθε εβδομάδα έκανε ολόκληρα σκετς

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Αλέξης Κούγιας: Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει πεθάνει και δεν το ξέρει – Μάλλον ήταν ερωτευμένος μαζί μου

Συνέντευξη στο Πρωινό έδωσε ο Αλέξης Κούγιας και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την περιπέτεια με την υγεία του και την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα. Όταν όμως ρωτήθηκε για την πρόσφατη δήλωση του Λάκη Λαζόπουλου για εκείνον, μίλησε με σκληρά λόγια για τον σκηνοθέτη. «Τι να πει αυτό το νούμερο τώρα; Αυτός έχει πεθάνει και δεν το ξέρει. Οκτώ […] The post Αλέξης Κούγιας: Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει πεθάνει και δεν το ξέρει – Μάλλον ήταν ερωτευμένος μαζί μου appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Κούγιας για Λαζόπουλο: Οκτώ χρόνια έκανε σκετς με εμένα,από ότι φαίνεται ότι ήταν ερωτευμένος μαζί μου

O πόλεμος… δηλώσεων ανάμεσα στον Λάκη Λαζόπουλο και τον Αλέξη Κούγια συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Μετά [...] The post Κούγιας για Λαζόπουλο: Οκτώ χρόνια έκανε σκετς με εμένα,από ότι φαίνεται ότι ήταν ερωτευμένος μαζί μου appeared first on Το Μάτι.

Διαβάστε το στο tomati.gr

Αλέξης Κούγιας: Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ερωτευμένος μαζί μου…

Οι δύο άντρες βρίσκονται στα «μαχαίρια» εδώ και χρόνια, ενώ πριν λίγες ημέρες αναβλήθηκε, για δεύτερη φορά, η δίκη με κατηγορούμενο τον Αλέξη Κούγια και μηνυτή τον ηθοποιό, για το μεταξύ τους επεισόδιο στο νυχτερινό Κέντρο «Αθηνών Αρένα», στο οποίο εμφανίζονταν ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή, τον Μάρτιο του 2019.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο