Ανδρέας Μικρούτσικος για Ιωάννα Τούνη: «Δεν θα μιλήσω, ο Δημήτρης είναι φίλος μου»
11:46 - 24/01/2023
Τα τελευταία stories που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη σχετικά με το νεογέννητο μωρό της και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει τις […]
The post Ανδρέας Μικρούτσικος για Ιωάννα Τούνη: «Δεν θα μιλήσω, ο Δημήτρης είναι φίλος μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανδρέας Μικρούτσικος για Ιωάννα Τούνη: Δεν θα μιλήσω, ο Δημήτρης είναι φίλος μου
Τις τελευταίες αναρτήσεις της Ιωάννας Τούνη για το μωρό της και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει τις πρώτες μέρες μαζί του στο σπίτι σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Η Ιωάννα είναι influencer, είναι η δουλειά της αυτή. Είναι Instagramer, έχει αυτή την τακτική επικοινωνία με τον κόσμο» ξεκίνησε να λέει η Κατερίνα Καινούργιου αλλά ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν φάνηκε να… πείθεται. «Ο Δημήτρης, επειδή είναι φίλος μου και τον εκτιμώ και τον αγαπώ, μου επιβάλλεται μέσα μου να μη μιλήσω. Αν ο Δημήτρης δεν ήταν φίλος μου, θα έλεγα πράγματα… δε νομιμοποιούμαι να πω αυτό που σκέφτομαι. Το κρατάω για μένα και ο νοών νοείτο» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Αυτή είναι η δουλειά της, Influencer-Instagramer
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr