Μπέττυ Μαγγίρα για Ελένη Φουρέιρα: «Κάναμε λάθος, δεν βγάζω την ουρά μου απ’ έξω»

13:14 - 24/01/2023

Τη συνέντευξη που παραχώρησε η Ελένη Φουρέιρα στο περιοδικό Vogue σχολίασαν η Μπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες της. Η δημοφιλής […] The post Μπέττυ Μαγγίρα για Ελένη Φουρέιρα: «Κάναμε λάθος, δεν βγάζω την ουρά μου απ’ έξω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μπέττυ Μαγγίρα σχολιάζει τη συνέντευξη της Ελένης Φουρέιρα: «Δεν βγάζω την ουρά μου απ’έξω»

Τη συνέντευξη της Ελένης Φουρέιρα στη Vogue σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η παρουσιάστρια στάθηκε στο γεγονός πως από νωρίς οι δημοσιογράφοι είχαν μιλήσει για την εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας ενώ εκείνη περνούσε μια πολύ δύσκολη περίοδο. «Θα πω τώρα κάτι που εμένα δεν με συμφέρει ουσιαστικά, κάνοντας αυτή […] The post Η Μπέττυ Μαγγίρα σχολιάζει τη συνέντευξη της Ελένης Φουρέιρα: «Δεν βγάζω την ουρά μου απ’έξω» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο