Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Μόνο εγώ ξέρω τι συμβαίνει στο σπίτι μου»
13:00 - 27/01/2023
Για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο μίλησε, για ακόμα μια φορά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, επιχειρώντας να βάλει τέλος στις φήμες που… οργιάζουν το τελευταίο διάστημα. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town της Κύπρου, που αναπαρήγαγε η εκπομπή «Mega καλημέρα», η πρώην παίκτρια του Survivor εξηγεί γιατί ενώ στο παρελθόν μιλούσε για τη […]
Το άρθρο Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Μόνο εγώ ξέρω τι συμβαίνει στο σπίτι μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δανάη Μιχαλάκη: «Είμαι ερωτευμένη με τον πατέρα μου»
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη παραχώρησε η Δανάη Μιχαλάκη. Η νεαρή ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα […]
The post Δανάη Μιχαλάκη: «Είμαι ερωτευμένη με τον πατέρα μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΔανάη Μιχαλάκη: «Είμαι ερωτευμένη με τον πατέρα μου»
Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, έδωσε στην «Ελένη» η Δανάη Μιχαλάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το γεγονός ότι φέτος θα συνεργαστεί για πρώτη φορά με τον πατέρα της, Γιώργο Μιχαλάκη, με τον οποίο δηλώνει πάντα ερωτευμένη, απαντά γιατί δε θα ήθελε να την σκηνοθετήσει ο σύζυγός της Γιώργος Παπαγεωργίου και εξηγεί γιατί η δημοσιότητα […]
Διαβάστε το στο irafina.grΕυρυδίκη Βαλαβάνη: Ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ποια είναι τώρα τα συναισθήματά της για τον Κωνσταντίνο Βασάλο
Διαβάστε το στο neolaia.gr