Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν σηκώνομαι το πρωί και λέω: αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα»
14:52 - 27/01/2023
Καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του Alpha Κύπρου θα βρεθεί αυτή την Κυριακή 29/1 ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο γνωστός […]
The post Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν σηκώνομαι το πρωί και λέω: αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Καπουτζίδης: «Εγώ το πρωί δεν ξυπνάω και λέω "αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα"»
«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πια σε όλες τις σειρές και σε όλες τις ταινίες, η ομοφυλοφιλία αντιμετωπίζεται σαν κάτι πολύ δραματικό» ανέφερε
Διαβάστε το στο Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν σηκώνομαι το πρωί και λέω: αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του Alpha Κύπρου θα βρεθεί αυτή την Κυριακή 29/1 ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μιλά στον Τάσο Τρύφωνος και μεταξύ άλλων αναφέρεται στο θέμα του coming out και της ομοφυλοφιλίας. «Νιώθω ότι το μεγαλύτερό μου επίτευγμα είναι η ελευθερία και η ανεξαρτησία μου. Η σχέση με […]
The post Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν σηκώνομαι το πρωί και λέω: αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΓιώργος Καπουτζίδης: «Το πρωί δεν ξυπνάω και λέω ‘αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα’»
Ο Γιώργος Καπουτζίδη αναφέρθηκε στην επιλογή του να είναι ο εαυτός του.
Διαβάστε το στο Γιώργος Καπουτζίδης: Δεν σηκώνομαι το πρωί και λέω «Αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα»
Καλεσμένος του Τάσου Τρύφωνος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του Alpha Κύπρου θα βρεθεί αυτή την Κυριακή (29/1) ο Γιώργος Καπουτζίδης. Όπως ακούγεται και στο trailer, ο ηθοποιός και σεναριογράφος θα ερωτηθεί για το coming out που έκανε αλλά και στο γεγονός αν του «στοίχισε» η επιλογή του να μιλήσει δημόσια για την σεξουαλική του ταυτότητα. «Νιώθω ότι το μεγαλύτερό μου επίτευγμα είναι η ελευθερία και η ανεξαρτησία μου. Η σχέση με τους γονείς μου ήταν πάντα καλή. Δεν υπήρχαν δηλαδή ποτέ άσχημες αντιδράσεις λόγω της σεξουαλικότητάς μου» ακούγεται να λέει ο Γιώργος Καπουτζίδης. Του κόστισε η επιλογή του να βγει και να μιλήσει δημόσια για την σεξουαλική του ταυτότητα; «Το κόστος φαντάζομαι έχει να κ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιώργος Καπουτζίδης: «Το πρωί, δεν ξυπνάω και λέω "αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα"»
Συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ-α-τετ» παραχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης.
Διαβάστε το στο thebest.grΚαπουτζίδης: «Εγώ το πρωί δεν ξυπνάω και λέω “αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα”»
O Γιώργος Καπουτζίδης θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ-α-Tετ» του Τάσος Τρύφωνος και απόσπασμα των δηλώσεών του δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.O Γιώργος Καπουτζίδης θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ-α-Tετ» του Τάσος Τρύφωνος και απόσπασμα των δηλώσεών του δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος αρχικά, αναφέρθηκε στους γονείς του, λέγοντας: «Νιώθω ότι το μεγαλύτερό μου επίτευγμα είναι η ελευθερία και η ανεξαρτησία μου. Η σχέση μου με τους γονείς μου ήταν πάντα καλή. Δεν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Καπουτζίδης: «Δεν σηκώνομαι το πρωί και λέω “αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα”»
«Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί πια σε όλες τις σειρές και όλες τις ταινίες η ομοφυλοφιλία αντιμετωπίζεται σαν κάτι πολύ δραματικό»
Διαβάστε το στο news.grΓιώργος Καπουτζίδης: «Το πρωί, δεν ξυπνάω και λέω “αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα”»
Συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ-α-τετ» παραχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Η συνέντευξη του γνωστού σεναριογράφου, ηθοποιού και παρουσιαστή θα προβληθεί την Κυριακή 29/01 στις 18.45 στον Alpha Κύπρου, ενώ απόσπασμα των δηλώσεών του έχει ήδη δοθεί στη δημοσιότητα. «Νιώθω ότι το μεγαλύτερό μου επίτευγμα είναι η ελευθερία και η ανεξαρτησία μου. Η σχέση […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓιώργος Καπουτζίδης: Δεν σηκώνομαι το πρωί και λέω «Αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα» (Βίντεο)
Καλεσμένος του Τάσου Τρύφωνος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του Alpha Κύπρου θα βρεθεί αυτή την Κυριακή (29/1) ο Γιώργος Καπουτζίδης. Όπως ακούγεται και στο trailer, ο ηθοποιός και σεναριογράφος θα ερωτηθεί για το coming out που έκανε αλλά και στο γεγονός αν του «στοίχισε» η επιλογή του να μιλήσει δημόσια για την σεξουαλική του ταυτότητα. […]
The post Γιώργος Καπουτζίδης: Δεν σηκώνομαι το πρωί και λέω «Αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα» (Βίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.grΓιώργος Καπουτζίδης: «Δεν σηκώνομαι το πρωί και λέω: αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του Alpha Κύπρου θα βρεθεί αυτή την Κυριακή 29/1 [...]
The post Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν σηκώνομαι το πρωί και λέω: αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα» appeared first on Το Μάτι.
Διαβάστε το στο tomati.gr