Ιωάννα Τούνη: «Ο θηλασμός είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει στη ζωή μου, δεν ήξερα τι τραβάτε»
20:04 - 28/01/2023
Μαμά για πρώτη φορά έγινε πριν μερικούς μήνες η Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας έφερε
To άρθρο Ιωάννα Τούνη: «Ο θηλασμός είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει στη ζωή μου, δεν ήξερα τι τραβάτε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Iωάννα Τούνη: «Ο θηλασμός είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει στη ζωή μου»
Η instagrammer αποκάλυψε ότι δυσκολεύεται με τη διαδικασία ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια σε όσες τα καταφέρνουν
Διαβάστε το στο Ιωάννα Τούνη: «Ο θηλασμός είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει στη ζωή μου»
«Χίλια μπράβο στις μαμάδες, δεν ήξερα τι τραβάτε...»
Διαβάστε το στο Ιωάννα Τούνη: Νέα ανάρτηση για τον γιο της - «Ο θηλασμός είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει»
Χίλια μπράβο στις μαμάδες, δεν ήξερα τι τραβάτε, είπε η Ιωάννα ΤούνηΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΙωάννα Τούνη: Ο θηλασμός είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει στη ζωή μου – Δεν ήξερα τι τραβάτε
Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως νέα μαμά μοιράζεται με τους followers της η Ιωάννα Τούνη, που έφερε στον κόσμο το μωρό της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, πριν από 19 ημέρες. Με νέα της ανάρτηση το μεσημέρι του Σαββάτου, η influencer μίλησε για τον θηλασμό, τονίζοντας πως «είναι ό,τι πιο δύσκολο έχει κάνει στη ζωή της» και εκφράζοντας την ελπίδα της «να βελτιώνεται σύντομα η κατάσταση». «Έχω βάλει μόλις το μικρό πιράνχας για ύπνο. Πιστεύω δηλαδή, αν και ακούω κάτι φωνούλες ακόμη. Ο μαύρος κύκλος έχει κατέβει στο πηγούνι. Να σας πω ότι ο θηλασμός, όλο αυτό που συμβαίνει τώρα, είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει στη ζωή μου. Χίλια μπράβο στις μαμάδες, δεν ήξερα τι τραβάτε. Ελπίζω να βελτιώνεται
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr