Αραούχο: «Όσο είμαι αρχηγός της ΑΕΚ, θα τιμάμε τη μνήμη του Άλκη» (VIDEO)
22:58 - 29/01/2023
Ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε στις κάμερες μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη και για άλλη μία φορά αναφέρθηκε στην μνήμη του Άλκη Καμπανού δείχνοντας ξανά το μεγαλείο του. Η ΑΕΚ κέρδισε τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια με 3-0, με τον Σέρχιο Αραούχο να αναφέρεται στις δηλώσεις του μετά το ματς και στην μνήμη […]
The post Αραούχο: «Όσο είμαι αρχηγός της ΑΕΚ, θα τιμάμε τη μνήμη του Άλκη» (VIDEO) appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αραούχο: «Όσο είμαι αρχηγός στην ΑΕΚ θα τιμώ τη μνήμη του Άλκη»
Ο Σέρχιο Αραχούχο έκανε ακόμα μια πολύ όμορφη δήλωση για τον Άλκη Καμπανό, με αφορμή το περιβραχιόνιο με το γράμμα «Α» που φορούσε σήμερα.
Διαβάστε το στο tanea.grΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Αραούχο: Όσο είμαι αρχηγός, η ΑΕΚ θα τιμάει την μνήμη του Άλκη
Για μια ακόμη φορά ο Σέρχιο Αραούχο απέδειξε πως εκτός από μεγάλος ποδοσφαιριστής είναι και τεράστιος άνθρωπος
Διαβάστε το στο aek365.comΤρομερός Αραούχο: «Όσο είμαι αρχηγός, η ΑΕΚ θα τιμάει την μνήμη του Άλκη!»
Τρομερός Αραούχο: «Όσο είμαι αρχηγός, η ΑΕΚ θα τιμάει την μνήμη του Άλκη!»
29/01/2023
Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, μίλησε μετά το 3-0 επί του Άρη και τόνισε πως η «Ένωση» πάντα θα τιμά την μνήμη του Άλκη Καμπανού όσο φοράει το περιβραχιόνιο.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σέρχιο Αραούχο:
«Νιώθω πολύ τυχερός γιατί από μικρός έχω μάθει να προσπαθώ και να θέλω να κερδίζω. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη κι ελπίζω να έρθουν και τα γκολ».
Για τον αλτρουισμό του και την αποδοχή από τον κόσμο: «Εγώ παίζω για να κερδίσω. Αν ήμουν σε πιο πλεονεκτική θέση θα την τελείωνα εγώ τη φάση, είδα 2-3 φορές ότι ερχόταν συμπαίκτης μ
Διαβάστε το στο filathlos.grΑραούχο: «Όσο αρχηγός της ΑΕΚ θα τιμάμε τον Άλκη!»
Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, μίλησε μετά το 3-0 επί του Άρη και τόνισε πως η Ένωση πάντα θα τιμά την μνήμη του Άλκη Καμπανού όσο φοράει το περιβραχιόνιο. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σέρχιο Αραούχο: «Νιώθω πολύ τυχερός γιατί από μικρός έχω μάθει να προσπαθώ και να θέλω να κερδίζω. Προσπαθώ να δίνω […]
The post Αραούχο: «Όσο αρχηγός της ΑΕΚ θα τιμάμε τον Άλκη!» first appeared on ThesSports.
Διαβάστε το στο thessports.gr