Μελίνα Μακρή: «Έπαθα επιλόχειο θυμό, για μήνες θύμωνα με το παιδί και μετά γέλαγα ψεύτικα»

09:40 - 30/01/2023

Η Μελίνα Μακρή μίλησε στο Mega Καλημέρα και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή για την καθημερινότητά της To άρθρο Μελίνα Μακρή: «Έπαθα επιλόχειο θυμό, για μήνες θύμωνα με το παιδί και μετά γέλαγα ψεύτικα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μελίνα Μακρή: «Για μήνες θύμωνα με το παιδί και μετά γέλαγα ψεύτικα»

«Η δύσκολη εγκυμοσύνη που είχα, είναι ένας λόγος να πεις δεν θα ξανακάνω παιδί» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Μελίνα Μακρή: Έπαθα επιλόχειο θυμό, για μήνες θύμωνα με το παιδί και μετά γέλαγα ψεύτικα

Η τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα», μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την εγκυμοσύνη της. Η Μελίνα Μακρή πλέει σε πελάγη ευτυχίας και όπως αποκάλυψε η ίδια, τραγουδάει στο μωρό της όλη μέρα. «Το έχω ζαλίσει. Εάν είχε λαλιά θα έλεγε “σταμάτα, δεν ... Περισσότερα To άρθρο Μελίνα Μακρή: Έπαθα επιλόχειο θυμό, για μήνες θύμωνα με το παιδί και μετά γέλαγα ψεύτικα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μελίνα Μακρή: «Έπαθα επιλόχειο θυμό – Για μήνες θύμωνα με το παιδί και μετά του γέλαγα ψεύτικα»

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μόλις γέννησε τον γιο της μίλησε στο «Mega Καλημέρα» η τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή. Έπαθα επιλόχειο θυμό, για μήνες μέχρι να ισορροπήσω τον θυρεοειδή ου θύμωνα με το παιδί και μετά του γέλαγα ψεύτικα. Είχα θυμώσει πάρα πολύ μία μέρα που είχε μπει μία μύγα στο σπίτι», δήλωσε. Όπως είπε δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού. «Η δύσκολη εγκυμοσύνη που είχα είναι ένας λόγος να πεις δεν θα ξανακάνω παιδί, αν έχεις τρομάξει τόσο πολύ. Το παιδί το πήρα μετά από δύο εβδομάδες γιατί ήταν στη θερμοκοιτίδα, δεν μπορούσα να το δω λόγω Covid, κόντεψα να φτάσω στην τρέλα». Η τραγουδίστρια μίλησε και την απόφασή της να αποχωρήσει από το συγκρότημα «VEGAS».

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μελίνα Μακρή: «Θύμωνα με το παιδί μου και μετά του γέλαγα ψεύτικα»

Η Μελίνα Μακρή μιλώντας  στο Mega Καλημέρα και αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της με το μωρό της και τον επιλόχειο θυμό που βίωσε. «Έφτασα στα όρια της υπερκόπωσης για πρώτη φορά στη ζωή μου. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να δουλεύεις και να έχεις κι ένα μωρό 11 μηνών. Θαυμάζω απεριόριστα τις μητέρες που δουλεύουν, έχουν το […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Εξομολόγη Μελίνας Μακρή: «Έπαθα επιλόχειο θυμό- Για μήνες θύμωνα με το παιδί»

Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Μελίνα Μακρή στο «MEGA Καλημέρα». Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Μελίνα Μακρή στο «MEGA Καλημέρα». Η Μελίνα Μακρή πλέει σε πελάγη ευτυχίας και όπως αποκάλυψε η ίδια, τραγουδάει στο μωρό της όλη μέρα. «Το έχω ζαλίσει. Εάν είχε λαλιά θα έλεγε “σταμάτα, δεν αντέχω άλλο”», είπε χιουμοριστικά η γνωστή τραγουδίστρια. Η ίδια αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μελίνα Μακρή: «Έπαθα επιλόχειο θυμό, για μήνες θύμωνα με το παιδί και μετά γέλαγα ψεύτικα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριέττη έδωσε η Μελίνα Μακρή. Η τραγουδίστρια μίλησε για το μωράκι της, […] The post Μελίνα Μακρή: «Έπαθα επιλόχειο θυμό, για μήνες θύμωνα με το παιδί και μετά γέλαγα ψεύτικα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Μελίνα Μακρή: “Έπαθα επιλόχειο θυμό – Για μήνες θύμωνα με το παιδί και μετά γέλαγα ψεύτικα”

Για τη μητρότητα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη γέννηση του γιου της μίλησε η Μελίνα Μακρή σε συνέντευξή της στο “MEGA Καλημέρα”. “Είναι πάρα πολύ δύσκολο να δουλεύεις και να έχεις ένα μωρό, το οποίο είναι και πολύ μωρό, είναι 11 μηνών. Θαυμάζω απεριόριστα τις μητέρες που δουλεύουν, έχουν όλο τον σεβασμό μου […] The post Μελίνα Μακρή: “Έπαθα επιλόχειο θυμό – Για μήνες θύμωνα με το παιδί και μετά γέλαγα ψεύτικα” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Μελίνα Μακρή: "Έπαθα επιλόχειο θυμό, για μήνες θύμωνα με το παιδί και μετά γέλαγα ψεύτικα"

"Στο σχολείο είχα δεχθεί bullying, είχα τριχοφυϊα και με έλεγαν αρκούδα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Φουρέιρα: Με τον Αλμπέρτο Μποτία στην απονομή του diamond album της – Το ευχαριστώ στη μητέρα της Φωτογραφίες TLIFE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Αρναούτογλου: «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη”, γι’ αυτό δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση»

Survivor: Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Γιάννης Καλλιάνος: Η Ματίνα Παγώνη απαντά για την περιπέτεια του πατέρα του στο νοσοκομείο

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Μου έβριζαν τη μάνα χωρίς να ξέρουν ότι την είχα αποχαιρετήσει πριν έναν χρόνο»

Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε πέντε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»