Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογείται: «Εγώ κι αυτός ήμασταν ένα»

14:10 - 30/01/2023

Η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της ξεκίνησαν τη σημερινή εκπομπή σχολιάζοντας ένα βίντεο που έγινε viral στο διαδίκτυο σε […] The post Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογείται: «Εγώ κι αυτός ήμασταν ένα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογείται: «Εγώ κι αυτός ήμασταν ένα»

Η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της ξεκίνησαν τη σημερινή εκπομπή σχολιάζοντας ένα βίντεο που έγινε viral στο διαδίκτυο σε όλοκληρο τον κόσμο και στο οποίο περιγράφεται η ιστορία ενός σκύλου, που στάθηκε στο πλευρό του ιδιοκτήτη του όταν εκείνος μπήκε στο νοσοκομείο.Η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της ξεκίνησαν τη σημερινή εκπομπή σχολιάζοντας ένα βίντεο που έγινε viral στο διαδίκτυο σε όλοκληρο τον κόσμο και στο οποίο περιγράφεται η ιστορία ενός σκύλου, που στάθηκε στο πλευρό του ιδιοκτήτη του όταν εκείνος μπήκε στο νοσοκομείο.Με αφορμή την προβολή του συγκεκριμένου αποσπάσματος, η Ελένη Μενεγάκη πήρε τον λόγο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ελένη Μενεγάκη: "Εγώ κι αυτός ήμασταν ένα"

"Δεν εξηγείται, είναι σαν να έχεις έρθει πολύ κοντά με μία άλλη ψυχή"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Γλυκάνισος: Η Ραζάν πιάνει επ’ αυτοφώρω Στρατή και Ελεάνα

Ο Σπύρος Δημητρίου στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον χωρισμό του από την Ελεονώρα Ζουγανέλη

Μαρία Κορινθίου: «Γίνονται διάφορες συζητήσεις… είναι νωρίς να απαντήσω γιατί έχω ένα ήδη υπάρχον συμβόλαιο»

Ο Κώστας Παπαδόπουλος απαντά για το βίντεο που τον δείχνει να τρώει κοτόπουλο με ρύζι στο Survivor

Άρης Σοϊλέδης για Βρισηίδα: «Δεν μπορεί να με διαψεύδει για πράγματα που είδα»

Γιωρίκας Πιλίδης: Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα μετά την αποβολή του από το Survivor