Μάικλ Τζόρνταν: «Ο Κόμπι ήταν σαν μικρός αδερφός μου»

01:35 - 27/01/2020

Ο ασύγκριτος Μάικλ Τζόρνταν με μία γραπτή του δήλωση, εξέφρασε την οδύνη για τον χαμό του Κόμπι Μπράιαντ, τον οποίο χαρακτήρισε ως «μικρό του αδερφό».«Είμαι σοκαρισμένος στο άκουσμα της τραγικής είδησης του θανάτου του Κόμπι και της Τζιάνα. Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τον πόνο που νιώθω. Αγαπούσα τον Κόμπι -ήταν σαν μικρός αδερφός μου. Συνηθίζαμε να συζητάμε πολύ. Θα μου λείψουν πάρα πολύ αυτές οι συζητήσεις. Ήταν ένας μεγάλος μαχητής, ένας από τους μεγαλύτερους που γνώρισε ποτέ το παιχνίδι, μία δημιουργική δύναμη. Ο Κόμπι ήταν επίσης ένας υπέροχος πατέρας που αγαπούσε βαθιά την οικογένειά του και ένιωθε μεγάλη τιμή για την αγάπη της κόρης για το παιχνίδι του μπάσκετ. Ο Ιβέτ ενώνει τα βα

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φιλ Τζάκσον για Κόμπι: «Ο Κόμπι ήταν ο εκλεκτός»

Ο σπουδαίος προπονητής του ΝΒΑ εξέφρασε τη θλίψη του για την τραγωδία. 

Διαβάστε το στο

Μάικλ Τζόρνταν: «Δεν υπάρχουν λέξεις να εκφράσω τον πόνο μου…»

Ο σπουδαίος Μάικλ Τζόρνταν μίλησε για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μάικλ Τζόρνταν: Ο Κόμπε ήταν σαν μικρός αδερφός μου

Για πολλούς Μάικλ Τζόρνταν είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει δει ποτέ το παγκόσμιο μπάσκετ. Για πολλούς ο Κόμπε Μπράιαντ ήταν ο διάδοχος του. Ο GOAT με μία γραπτή του δήλωση, εξέφρασε την οδύνη για τον χαμό του Kόμπε, τον οποίο χαρακτήρισε ως «μικρό του αδερφό». «Είμαι σοκαρισμένος στο άκουσμα της τραγικής είδησης του θανάτου του Κόμπε και της Τζιάνα. Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τον πόνο που νιώθω. Αγαπούσα τον Κόμπε -ήταν σαν μικρός αδερφός μου. Συνηθίζαμε να συζητάμε πολύ. Θα μου λείψουν πάρα πολύ αυτές οι συζητήσεις. Ήταν ένας μεγάλος μαχητής, ένας από τους μεγαλύτερους που γνώρισε ποτέ το παιχνίδι, μία δημιουργική δύναμη. Ο Κόμπε ήταν επίσης ένας υπέροχος πατέρας που αγαπούσε βαθι

Διαβάστε το στο thestival.gr

Τζόνσον: Ο Κόμπι ήταν ένας δάσκαλος

Από το 2013 ως το 2015 ο Γουέσλι Τζόνσον υπήρξε συμπαίκτης του Κόμπι στους Λέικερς.Και περνάει πολύ δύσκολες ώρες μετά το τραγικό γεγονός The post Τζόνσον: Ο Κόμπι ήταν ένας δάσκαλος appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)