Σοκάρει η Ελεονώρα Μελέτη: «Η Έλενα Χριστοπούλου με πήρε και μου είπε ότι πυροβόλησαν τον Πάνο Καλλίτση στην καρδιά»

10:24 - 01/02/2023

Με αφορμή τη συγκινητική κατάθεση ψυχής που έκανε η Έλενα Χριστοπούλου στην εκπομπή «Έλεος!» και στους To άρθρο Σοκάρει η Ελεονώρα Μελέτη: «Η Έλενα Χριστοπούλου με πήρε και μου είπε ότι πυροβόλησαν τον Πάνο Καλλίτση στην καρδιά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελεονώρα Μελέτη για Έλενα Χριστοπούλου: «Μου είπε ότι πυροβόλησαν τον Πάνο Καλλίτση στην καρδιά»

Την αποκαλυπτική συνέντευξη της Έλενας Χριστοπούλου στην εκπομπή «Έλεος!», σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή της, η οποία προχώρησε σε αποκαλύψεις για την ημέρα όπου ο Πάνος Καλλίτσης, πρώην σύζυγος της booker, δέχτηκε δύο σφαίρες στην καρδιά. «Από την πρώτη στιγμή, ήμουν εκεί μετά το περιστατικό. Ήμουν ο πρώτος άνθρωπος που […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της