Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Δεν θα δικαιολογηθώ για τη συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη»
14:06 - 01/02/2023
Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη […]
The post Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Δεν θα δικαιολογηθώ για τη συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Δεν έχω να δικαιoλογηθώ για…» – «Κόλαφος» για τον Πέτρο Φιλιππίδη
«Σημασία έχει...»
Διαβάστε το στο Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Δεν έχω να δικαιολογηθώ που συνεργάστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open βρέθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε εξαιτίας της συνεργασίας του με τον Πέτρο Φιλιππίδη ενώ ήταν σε εξέλιξη οι καταγγελίες εναντίον του ηθοποιού. «Ήταν λάθος μου που έβγαινα και δικαιολογούμουν. Δεν έχω να δικαιολογηθώ. Αυτή η ιστορία ήταν πριν γνωρίσω τη Λένα και ήταν ίσως η πρώτη φορά που ένας άνθρωπος τέτοιου βεληνεκούς έφυγε από τη δουλειά και όχι μία νέα ηθοποιός. Με έναν τρόπο δηλαδή είχε πάρει μία ηθική και πρακτική ικανοποίηση» ανέφερε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. «Ο καθένας μπορεί να βγει και να λέει ό,τι θέλει. Έχω ακούσει σε εκπομπές να λένε για αυτή μου τ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑλέξανδρος Μπουρδούμης: Ήταν λάθος μου να δικαιολογηθώ για τη συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πολύκροτη υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και στα σχόλια που άκουσε ο ίδιος, όταν συνεργάστηκε μαζί του, ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη οι καταγγελίες εναντίον του. Όπως χαρακτηριστικά εξήγησε ο σύζυγος της Λένας Δροσάκη: «Ήταν λάθος μου που έβγαινα και δικαιολογούμουν. Δεν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑλέξανδρος Μπουρδούμης: «Δεν έχω να δικαιολογηθώ που συνεργάστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη»
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και, μεταξύ άλλων, μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα
To άρθρο Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Δεν έχω να δικαιολογηθώ που συνεργάστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑλέξανδρος Μπουρδούμης: «Δεν έχω να δικαιολογηθώ που συνεργάστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη»
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ήταν λάθος μου που έβγαινα και έδινα δικαιολογίες. Δεν έχω να δικαιολογηθώ». (ΒΙΝΤΕΟ)
Διαβάστε το στο neolaia.grAλέξανδρος Μπουρδούμης: Ξέσπασε ο ηθοποιός – “Δεν έχω να δικαιολογηθώ που συνεργάστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη”
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Ποιος είναι Πρωινιάτικα”. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο σίριαλ της ΕΡΤ “Χαιρέτα μου τον πλάτανο”. “Ήταν λάθος μου που έβγαινα και έδινα δικαιολογίες. Δεν έχω να δικαιολογηθώ. Αυτή […]
The post Aλέξανδρος Μπουρδούμης: Ξέσπασε ο ηθοποιός – “Δεν έχω να δικαιολογηθώ που συνεργάστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΑλέξανδρος Μπουρδούμης: "Δεν θα δικαιολογηθώ για τη συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη"
"Έχω ακούσει σε εκπομπές να λένε για αυτή μου την πράξη: σταυρώστε τον"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr