Άννα Βαγενά: Δεν είχα τις προτάσεις που θα έπρεπε να έχω – Ίσως ήμουν πάρα πολύ όμορφη και πολύ έξυπνη

02:30 - 02/02/2023

Στην παρέα της Τετάρτης (1/2) του «The 2Night Show», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε την Άννα Βαγενά. Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκε σημαντικές στιγμές από τη μακρόχρονη πορεία της στο θέαμα, μίλησε για τα 44 χρόνια που έζησε στο πλευρό του αγαπημένου της Λουκιανού Κηλαηδόνη, αλλά και για τον ρόλο της ως μητέρα και γιαγιά. Μέσα από τη συζήτηση άφησε να φανεί το παράπονό της που δεν δέχτηκε πολλές προτάσεις για κινηματογράφο στη σταδιοδρομία της. «Τα τελευταία χρόνια δεν μου έχουν κάνει προτάσεις για τηλεόραση. Δεν είχα τις προτάσεις που θα έπρεπε να έχω στον κινηματογράφο αν και πήρα το βραβείο του φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, όταν έκανα “Το προξενιό της Άννας”. ‘Ήμουν πολύ όμορφη και αποδε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άννα Βαγενά: «Δεν είχα τις προτάσεις που θα έπρεπε να έχω, ίσως ήμουν πολύ όμορφη και έξυπνη»

«Τον ήθελαν όλες οι γυναίκες. Τον ζήλευα γιατί ήμουν ερωτευμένη και εκείνος με ζήλευε γιατί και εγώ ήμουν πανέμορφη», είπε η ηθοποιός για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας