Τζένιφερ Λόπεζ: Το δολοφονικό της βλέμμα στον Μπεν Άφλεκ -  «Τζεν δεν έχω πιει τίποτα, εντάξει;»

16:22 - 03/02/2023

Ο Μπεν Άφλεκ απολογείται στη Τζένιφερ Λόπεζ για το ποτό - Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύουΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζένιφερ Λόπεζ: «Κάρφωσε» με το βλέμμα τον Μπεν Άφλεκ – «Τζεν δεν έχω πιει τίποτα, εντάξει;» (βίντεο)

Μια αμήχανη στιγμή, στο afterparty για τη χολιγουντιανή πρεμιέρα της ρομαντικής κωμωδίας «Γάμος Μετ’ Εμποδίων».

Διαβάστε το στο

Τζένιφερ Λόπεζ: «Κάρφωσε» με το βλέμμα τον Μπεν Άφλεκ – «Τζεν δεν έχω πιει τίποτα, εντάξει;»

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ παρευρέθηκαν στο afterparty για τη χολιγουντιανή πρεμιέρα της ρομαντικής κωμωδίας «Γάμος Μετ’ Εμποδίων» και ένα βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, δείχνει μια αρκετά άβολη στιγμή μεταξύ τους. Ο χρήστης του TikTok, celebritea.io, δημοσίευσε ένα στιγμυότυπο, στο οποίο η τραγουδίστρια πίνει από το ποτήρι της και «καρφώνει» με το βλέμμα τον σύζυγο της, ο οποίος αμήχανα λέει: «Τζεν δεν έχω πιει τίποτα, εντάξει;». Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό τι είχε προηγηθεί, όμως αρκετοί χρήστες στα σχόλια, σημείωσαν ότι ο ηθοποιός είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα με το αλκοόλ στο παρελθόν, κάτι που ο ίδιος έχει παραδεχτεί δημόσια και αναλύσει σε συνεντεύξεις του.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τζένιφερ Λόπεζ: Το βίντεο που «καίει» την σταρ – «Τζεν δεν έχω πιει τίποτα, εντάξει;» της λέει ο Μπεν Άφλεκ

Εδώ και μερικές ώρες κυκλοφορεί ένα βίντεο στο διαδίκτυο, όπου δείχνει την Τζένιφερ Λόπεζ μαζί με To άρθρο Τζένιφερ Λόπεζ: Το βίντεο που «καίει» την σταρ – «Τζεν δεν έχω πιει τίποτα, εντάξει;» της λέει ο Μπεν Άφλεκ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες