Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω κάνει τη διαθήκη μου από τα 25»

08:44 - 04/02/2023

Συνέντευξη στη Secret και τη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών μίλησε για την […] The post Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω κάνει τη διαθήκη μου από τα 25» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Μπιμπίλας: «Όταν ήμουν 25 ετών έκανα την πρώτη µου διαθήκη»

«Δεν θέλω κανενός είδους κηδεία, αλλά έχω αφήσει χρήματα για να γίνει μια μικρή γιορτή» συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ

Διαβάστε το στο

«Ο µόνος λόγος που θέλω να µπω στη Βουλή είναι για...»

Διαβάστε το στο

«Ο µόνος λόγος που θέλω να µπω στη Βουλή είναι για…»

Διαβάστε το στο tanea.gr

Σπύρος Μπιμπίλας: Η ζωή Κωνσταντοπούλου και η διαθήκη στα 25

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για την απόφασή του να βάλει υποψηφιότητα με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου και αποκάλυψε τι…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εφημερίδα Secret, για την απόφασή του να κατέβει ξανά υποψήφιος βουλευτής, το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί στο μέλλον αλλά και την επιθυμία του μετά θάνατον. Πώς αποφάσισες να κατέβεις υποψήφιος µε το κόµµα της Ζωής Κωνσταντοπούλου; ∆εν είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνω. Από […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Έχω ξεχάσει τον γιο μου σε καρότσι στο σούπερ μάρκετ»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες» και παραχώρησε μία συνέντευξη στην Τζένη Θεωνά.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Σπύρος Μπιμπίλας: «Όταν ήμουν 25 ετών έκανα την πρώτη µου διαθήκη»

Ο ηθοποιός  και πρόεδρος του Σωματείου των ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό Secret και μίλησε για την υποψηφιότητά του με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω κάνει τη διαθήκη μου από τα 25, µόλις απέκτησα το πρώτο µου περιουσιακό στοιχείο»

Συνέντευξη στη Secret και τη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών μίλησε για την απόφασή του να κατέβει ξανά υποψήφιος βουλευτής, το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί στο μέλλον αλλά και την επιθυμία του μετά θάνατον. Συνέντευξη στη Secret και τη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών μίλησε για την απόφασή του να κατέβει ξανά υποψήφιος βουλευτής, το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί στο μέλλον αλλά και την επιθυμία του μετά θάνατον. Πώς αποφάσισες να κατέβεις υποψήφιος µε το κόµµα της Ζωής Κωνσταντοπούλου; ∆εν είναι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πώς αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος µε το κόµµα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Διαβάστε το στο news.gr

Συνέντευξη στη Secret και τη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών μίλησε για την απόφασή του να κατέβει ξανά υποψήφιος βουλευτής, το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί στο μέλλον αλλά και την επιθυμία του μετά θάνατον. Πώς αποφάσισες να κατέβεις υποψήφιος µε το κόµµα της Ζωής Κωνσταντοπούλου; ∆εν είναι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο