Ματθίλδη Μαγγίρα: «Η κόρη μου έχει ανοίξει e-shop για ravers»

09:02 - 04/02/2023

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε στη Secret και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή, […] The post Ματθίλδη Μαγγίρα: «Η κόρη μου έχει ανοίξει e-shop για ravers» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε στην εφημερίδα Secret για την προσωπική της ζωή, τα επαγγελματικά της βήματα αλλά και τα βήματα που ακολουθεί η κόρη της, Λήδα. «Η κόρη µου, η Λήδα, είναι πλέον 20 χρόνων. Έχει γυρίσει από την Αµερική και θέλει να µείνει στην Ελλάδα. Μένει µόνη της, νοικιάζει σπίτι κοντά µου. Τελείωσε το […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε στη Secret και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη. Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε στη Secret και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή, τα επαγγελματικά της βήματα αλλά και τα βήματα που ακολουθεί η κόρη της, Λήδα. «Η κόρη µου, η Λήδα, είναι πλέον 20 χρόνων. Έχει γυρίσει από την Αµερική και θέλει να µείνει στην Ελλάδα. Μένει […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο