ΒΙΝΤΕΟ-Μπακογιάννης: «Θέμα χρόνου ο Παναθηναϊκός να μπει στο νέο του σπίτι»

15:18 - 04/02/2023

ΒΙΝΤΕΟ-Μπακογιάννης: «Θέμα χρόνου ο Παναθηναϊκός να μπει στο νέο του σπίτι» 04/02/2023 Στην κοπή της πίτας των παλαίμαχων αθλητών του Παναθηναϊκού βρέθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης. Ο δήμαρχος Αθηναίων γιόρτασε τα 115 χρόνια ιστορίας των «πράσινων», ενώ αναφέρθηκε και στο νέο γήπεδο. Μίλησε για την κοινοπραξία "ΤΕΡΝΑ-ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ-ΑΚΤΩΡ" και υπογράμμισε πως είναι θέμα χρόνου ο Παναθηναϊκός να μπει στο νέο του σπίτι. Η δήλωση του Κώστα Μπακογιάννη: "Έχω πολύ μεγάλη χαρά και πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και θέλω να πω ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την τιμητική πρόσκληση. Είναι απίστευτο να είσαι σε μία αίθουσα με τόσους πρωταθλητές, τόσους σπουδαίους αθλητές.

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπακογιάννης: «Θέμα χρόνου ο Παναθηναϊκός να μπει στο καινούργιο του σπίτι»

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, εμφανίστηκε βέβαιος πως σύντομα ο Παναθηναϊκός θα αγωνίζεται στο καινούργιο του γήπεδο

Διαβάστε το στο

Κώστας Μπακογάννης: «Θέμα χρόνου να μπει ο Παναθηναϊκός στο καινούργιο σπίτι του»

Τη βεβαιότητά του πως μέσα στα επόμενα χρόνια ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται πλέον στο νέο ποδοσφαιρικό «σπίτι» του στην περιοχή του Βοτανικού...

Διαβάστε το στο Zougla

Μπακογιάννης: «Θέμα χρόνου ο Παναθηναϊκός να μπει στο καινούργιο του σπίτι»

Ο Κώστας Μπακογιάννης, Δήμαρχος Αθηναίων, έδειξε βέβαιος πως σύντομα ο Παναθηναϊκός θα αγωνίζεται στο καινούργιο του γήπεδο.

Διαβάστε το στο

Μπακογιάννης: Θέμα χρόνου να μπει στο νέο του σπίτι ο Παναθηναϊκός

Η κατασκευή του νέου γηπέδου στον Βοτανικό, στο πλαίσιο της Διπλής Ανάπλασης, είναι το μεγάλο στοίχημα τόσο του Παναθηναϊκού όσου και του δήμου Αθηναίων, με τον Κώστα Μπακογιάννη να δίνει το παρών στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των παλαίμαχων των πράσινων και να αναφέρεται στο θέμα, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει και σύντομα. Ο δήμαρχος Αθηναίων πήρε τον λόγο στην εκδήλωση και δεν γινόταν να μην αναφερθεί στο θέμα του νέου γηπέδου, το οποίο απασχολεί τους πάντες στον σύλλογο. «Εχω πολύ μεγάλη χαρά και πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και θέλω να πω ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την τιμητική πρόσκληση. Είναι απίστευτο να είσαι σε μία αίθουσα με τόσους πρωταθλ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μπακογιάννης: «Θέμα χρόνου να μπει ο Παναθηναϊκός στο παλάτι του»

Παναθηναϊκός: Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε στο γήπεδο του…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Μπακογιάννης: “Θέμα χρόνου ο Παναθηναϊκός να μπει στο νέο του σπίτι, η διπλή ανάπλαση γίνεται πράξη”

Ο Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε στην κοπή της πίτας των παλαίμαχων αθλητών του Παναθηναϊκού, γιόρτασε τα 115 χρόνια των πρασίνων και αναφέρθηκε στην διπλή ανάπλαση. Στην κοπή της πίτας των παλαίμαχων αθλητών του Παναθηναϊκού βρέθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης. Ο δήμαρχος Αθηναίων γιόρτασε τα 115 χρόνια ιστορίας των πρασίνων, ενώ αναφέρθηκε και στο νέο γήπεδο. Μίλησε για την κοινοπραξία “ΤΕΡΝΑ-ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ-ΑΚΤΩΡ” και […] The post Μπακογιάννης: “Θέμα χρόνου ο Παναθηναϊκός να μπει στο νέο του σπίτι, η διπλή ανάπλαση γίνεται πράξη” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)