Ειρήνη Νικολοπούλου: Η μητέρα μου «έφυγε» στα χέρια μου, ήμουν εκεί και είδα την τελευταία της ματιά

11:26 - 06/02/2023

Η έμπειρη δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για την υποκριτική αλλά και για τον λόγο που δεν στεναχωριέται, που η μητέρα της «έφυγε» στα χέρια της. «Δεν με γεμίζει πια η τηλεόραση, έχω καταφέρει να αναπτύσσω τον χρόνο μου με ένα πιο δημιουργικό τρόπο. Είμαι σαν την Μπριζίτ Μπαρντό που είπε «και ... Περισσότερα To άρθρο Ειρήνη Νικολοπούλου: Η μητέρα μου «έφυγε» στα χέρια μου, ήμουν εκεί και είδα την τελευταία της ματιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

ΥΠΕΞ για δηλώσεις Μίτσκοσκι: «Κάθε προσπάθεια αλλοίωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή»

Πούτιν: «Θα πετύχουμε τους στόχους μας στην Ουκρανία – Επιδιώκουμε μια διευρυμένη ουδέτερη ζώνη ασφαλείας»

Παιχνίδια εκδίκησης – επόμενο επεισόδιο: Ο Χρήστος κάνει πρόταση γάμου στη Μαρίνα

Ο Άρης Μουγκοπέτρος δείχνει τα δάχτυλά του μετά το ατύχημα με την κροτίδα: «Κλαίω από την χαρά μου»

Η απόλυτη Χριστουγεννιάτικη λίστα: Ό,τι πρέπει να οργανώσεις μέχρι τις 31/12

Αταμάν ενόψει του Παναθηναϊκός – Χάποελ: «Ο Σλούκας είναι καλά, ο Χολμς είναι υγιής»