Έρωτας φυγάς: Αυτά είναι τα αποτελέσματα των εξετάσεις του Ιάσονα για το αν μπορεί να κάνει παιδιά

16:06 - 07/02/2023

Στο εννενηκοστό ένατο επεισόδιο της σειράς «Έρωτας φυγάς» θα δούμε πως όλοι έχουν πάρει φωτιά καθώς προχωράνε οι ετοιμασίες για το γάμο. Δείτε στο happytv.gr τις εξελίξεις: Ο Ιάσονας πηγαίνει στην Αθήνα για νέες εξετάσεις που θα του δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπορεί να κάνει παιδιά. Αλλά η Αλεξάνδρα έχει πάρει μία κρυφή απόφαση εν […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Έρωτας φυγάς: Αυτά είναι τα αποτελέσματα των εξετάσεις του Ιάσονα για το αν μπορεί να κάνει παιδιά

Διαβάστε Περισσότερα στο happytv.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ happytv.gr

Survivor – Ασημακόπουλος: «Γκότση μου πήρες τελικά αυτό που σου άξιζε» (τρέιλερ)

Σασμός: «Φαντάσου να σε αγαπάει κάποιος τόσο πολύ που να σου γράφει τέτοιους στίχους»

Aδαμαντίδης-Πετρέλης-Ηλιάδη: Το απόλυτο λαϊκό σχήμα διασκέδασης έρχεται στο «Vegas»

Η Έλενα Γκρέκου αγνώριστη και μελαχρινή πριν από χρόνια

Παγιδευμένοι: «Βλέπω ότι και μέσα από τη φυλακή ο ίδιος ε;» – Δείτε πρώτοι το sneak preview

«Συγνώμη που στην εκπομπή μου θα μου πεις και τι θα λέω» – «Δεν με φιμώνει κανείς» Διαφωνία Λιάγκα-Καλύβα στο «Πρωινό»