Χαμός στην Ιταλία με εισαγγελέα: «Είμαι οπαδός της Νάπολι, μισώ τη Γιουβέντους»!

17:26 - 07/02/2023

Οσμή σκανδάλου ή… απλά μια παραδοχή προ ετών που δεν παίζει κανέναν ρόλo; Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία 24ωρα επικρατεί μια σύγχυση και μια γενικευμένη ένταση στην Ιταλία, αναφορικά με έναν εκ των εισαγγελέων που ασχολήθηκαν με την υπόθεση «Prisma» η οποία απέφερε και την αφαίρεση 15 βαθμών από τη Γιουβέντους. Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας […] The post Χαμός στην Ιταλία με εισαγγελέα: «Είμαι οπαδός της Νάπολι, μισώ τη Γιουβέντους»! first appeared on ThesSports.

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χαμός με εισαγγελέα στην Ιταλία: «Είμαι οπαδός της Νάπολι, μισώ τη Γιουβέντους»

Χαμός με εισαγγελέα στην Ιταλία: «Είμαι οπαδός της Νάπολι, μισώ τη Γιουβέντους» 07/02/2023 Τα τελευταία 24ωρα επικρατεί μια σύγχυση και μια γενικευμένη ένταση στην Ιταλία, αναφορικά με έναν εκ των εισαγγελέων που ασχολήθηκαν με την υπόθεση «Prisma» η οποία είχε ως συνέπεια την αφαίρεση 15 βαθμών από τη Γιουβέντους. Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας Σαντοριέλο είχε δηλώσει ανοιχτά σε ένα συνέδριο πριν από τέσσερα χρόνια πως μισεί τη Γιουβέντους και η ατάκα του πλέον έχει γίνει viral, με τους ανθρώπους των «μπιανκονέρι» να αναφέρουν πως η ανάμειξή του στην υπόθεση είναι ένα μεγαλοπρεπές σκάνδαλο! «Το παραδέχομαι, υποστηρίζω και είμαι μεγάλος οπαδός της Νάπολι και

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»