Κατερίνα Καινούργιου: Ο τενόρος που της έκλεψε την καρδιά… εισέβαλε στο πλατό

12:42 - 08/02/2023

Έναν απρόσμενο επισκέπτη είχε η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωινό της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Και αυτός […] The post Κατερίνα Καινούργιου: Ο τενόρος που της έκλεψε την καρδιά… εισέβαλε στο πλατό appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: Ο τενόρος που «έκλεψε την καρδιά» της εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής

«Λοιπόν, έχω βρει τον μπελά μου με σένα» είπε στον Βασίλη Κούρτη η παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Καινούργιου: Ο τενόρος που «έκλεψε την καρδιά» της εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής

«Λοιπόν, έχω βρει τον μπελά μου με σένα» είπε στον Βασίλη Κούρτη η παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Καινούργιου: Ο τενόρος που τη γοήτευσε την επισκέφτηκε στην εκπομπή – «Έχω βρει τον μπελά μου με σένα»

Γοητευμένη από τον τενόρο Βασίλη Κούρτη, που είναι ένας από τους υποψήφιους για την εκπροσώπηση της Κύπρου στη φετινή Eurovision, ήταν η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια, στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» , μέσω Skype, το πρωί της Δευτέρας (06/02) έκανε ένα σχόλιο για την εξωτερική του εμφάνιση αλλά και εξέφρασε τον θαυμασμό της στο πρόσωπό του. «Καλέ τι ωραίο παιδί. Γειά σου Βασίλη. Βασίλη, πόσο χρονών είσαι; 29, τι να σε κάνω; Τι ζώδιο είσαι; Βασίλη, δε με ενδιαφέρει καθόλου το τραγούδι σου αλλά, πως δε σε έχω δει τόσο καιρό;» τον είχε ρωτήσει η παρουσιάστρια χαμογελώντας. Στη σημερινή της εκπομπή και ενώ η Κατερίνα Καινούργιου βρσικόταν στον «αέρα» δέχτηκε έναν απρόσμενο επισκέπτη

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Ο τενόρος που γοήτευσε την παρουσιάστρια εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής της [βίντεο]

Κατερίνα Καινούργιου: Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Super Κατερίνα Κατερίνα» Κατερίνα Καινούργιου δέχτηκε έναν απρόσμενο επισκέπτη, σήμερα Τετάρτη (8/2) στο πλατό. Πιο συγκεκριμένα, τη στιγμή που βρισκόταν στον αέρα η εν λόγω ψυχαγωγική εκπομπή, ξαφνικά η μουσική ανέβηκε δυνατότερα και από την πόρτα εμφανίστηκε  φαινομενικά  απροειδοποίητα, ο τενόρος Βασίλης Κούρτης για τον οποίο γράφτηκε πολύ μελάνι λόγω […] Το άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: Ο τενόρος που γοήτευσε την παρουσιάστρια εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής της [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Ο τενόρος που της έκλεψε την καρδιά εισέβαλε στο πλατό

"Έχω βρει τον μπελά μου με σένα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο